Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2017. február 25. (szo), 09:152 / 7kmSzékesfehérvárTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Tartsatok velünk TI is február 25-én, hogy együtt futhassunk egy Jó célért!

Helszín: Halesz park
Megnyitó: 9 óra 15 perc
Távok: 2 km és 7 km
Dress code: Gyere te is pirosban!
Adománygyűjtés az Arany EGYMI számára
Regisztráció ITT: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSck6fYZuJxCUxBwTRiS8eL5UVWEQG2UVBKtApC2dyRU7atmew/viewform?c=0&w=1

Találkozunk a Haleszban, mert FUTNI JÓ!

További információért olvass Tovább!

Fehérvár Figyelem!

2017. február 25-én ismét a Halesz parkban találkozunk, hogy felhívjuk a figyelmet az egészséges életmód és a testmozgás fontosságára, valamint népszerűsíteni kívánjuk a futást, a legkönyebben elérhető sportot. Szeretnénk megmutatni továbbá, hogy milyen együttműködő, nyitott és befogadó a székesfehérvári futóközösség, és lehetőséget szeretnénk biztosítani arra, hogy TI is megismerhessétek futónagyköveti munkásságunkat!

Az V. Szeretetfutáson bárki résztvehet, legyen az fehérvári lakos vagy éppen errejáró turista! Korkikötés nincs, így mindenkit -babakocsis anyukákat, unokával ellátogató nagypapákat és iskolásokat is- sok szeretettel várunk!

A résztvevők két táv közül választhatnak: 2km és 7km.
A futás napján kora reggeltől a parkban várjuk az indulókat a regisztrációs pultnak kinevezett pingpong asztalnál, ahol minden érkező átveheti rajtszámát. 9 óra 15 perckor sor kerül a megnyitóra, 9.30-kor pedig mindenkit közös bemelegítésre invitálunk. A bemelegítés után együtt lefutunk egy kört, hogy mindenki a megfelelő útvonalon futhassa választott távját, emellett az útvonalat önkéntes segítőink táblákkal jelölik majd. Ezt követően 10.00-kor rajtolnak majd a 2 kilométert futók, 10.20-kor pedig 7 kilométert válalók. A célbaérkezőket frissítővel várjuk, valamint további meglepetésekkel kedveskedünk számukra.Terveink között szerepel továbbá egy információs pult megszervezése is, ahol tapasztalt futóktól, sportolóktól kérhettek tippeket, ötleteket edzéseitekhez.
A részvétel, mint mindig, idén is ingyenes, azonban adományok átadására ismét lehetőségetek lesz. További információk ezzel kapcsolatban hamarosan érkeznek!

És hogy szükséges-e előre regisztrálni?
Minden kedves Szeretetfutót arra kérünk, hogy részvételi szándékát jelezze Pothárn Fanni Sára vagy Vízer Dániel BSI futónagyköveteknek FaceBook-on, vagy e-mailben (fussfehervar@gmail.com), hogy ezzel munkánkat megkönnyítse. Emellett kérünk benneteket, hogy a következő kérdőívet is töltsétek:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSck6fYZuJxCUxBwTRiS8eL5UVWEQG2UVBKtApC2dyRU7atmew/viewform?c=0&w=1
Regisztrálni természetesen a futás napján is lehet a helyszínen, méghozzá a megnyitót megelőző egy órában.

Az eseményt rossz idő esetén elhalasztjuk, a programot közös megbeszélés alapján újraszervezzük. Ha helyszínváltozásra kerülne a sor, arról mindenkit e-mailben/Facebook-on értesítünk!

Sok szeretettel várunk kicsiket és nagyokat egyaránt, hiszen FUTNI JÓ!
Pothárn Fanni Sára, Vízer Dániel és a székesfehérvári BSI futóközösség

Ha értesülni szeretnél jövőbeli eseményeinkről, kedveld Facebook oldalunkat ITT:
https://www.facebook.com/szeretetfutok/

Megosztás