Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2018. április 28. (szo), 09:007 / 21kmBékés-DánfokTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Első alkalommal kerül megrendezésre a Viharsarki Gát Félmaraton a Mozdulj Meg Alföld Egyesület szervezésében, amely a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványt támogatja!

Távok:
21km
7km

Ha szeretnéd Te is támogatni a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványt, valamint egy jó hangulatú versenyen résztvennél, nevezz Te is a Viharsarki Gát Félmaraton futóversenyre!

A versenyzőknek biztosítjuk:
• részvételt a versenyen, biztosított útvonalon
• chip-es nettó időmérést
• frissítést
• egyedi befutó emlékérmet, pólót (2018.április 7-ig nevező versenyzőknek)
• egészségügyi szolgálatot
• rajtszámot

Rajt:
2018. Április 28.-án a Békés-Dánfok üdülőközpont területéről
8:00-tól regisztráció/rajtszámátvétel
9:00 rajt - 21km (a szintidő 3 óra)
9:30 rajt - 7km

Nevezés:
Smith-fitt edzőteremben (Békés, Dózsa u. 34.)
Vagy email-ben:
mozduljmegalfold@gmail.com e-mail címen
Nevezéshez a következő adatok szükségesek:
• Táv (7km/21km)
• Név
• Cím
• Születési Idő
• Telefonszám
• Póló méret (S/M/L/XL)
A regisztrációról e-mailes visszaigazolást küldünk, amiben a nevezési díj átutaláshoz szükséges adatokat közöljük. A nevezés a nevezési díj befizetésével valósul meg!

Nevezési díjjak:
21 km
2018. április 1-ig 4000ft
2018. április 14-ig 5000ft
2018. április 28-án a helyszínen, korlátozott számban 6000ft

7 km
2018. április 1-ig 2500ft
2018. április 14-ig 3500ft
2018. április 28-án a helyszínen korlátozott számban 4000ft

Amennyiben szeretnéd támogatni a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány munkáját, de nem érzed az erőt az induláshoz, úgy lehetőséged van támogató jegy megvásárlására is, melynek ára 5.000 HUF.

Díjazás:

• 21 km-t teljesítők: 1-3. helyezett férfi és nő, kategóriák szerint
• 7 km-t teljesítők:1-3. helyezett férfi és női kategóriában

Figyelem!

A versenyen részt vehet minden felkészült futó, aki elfogadja a versenykiírásban foglalt feltételeket és tisztában van vele, mire vállalkozik! Minden futó felelős azért, hogy egészségi állapota lehetővé tegye a versenyen való indulást. A szervezők semmilyen egészségügyi problémáért nem vállalnak felelősséget.

Kizárásra kerül az a versenyző, aki a rajtszámát összehajtja, letakarja, nem a mellére tűzve viseli a verseny ideje alatt, továbbá aki nem teljesíti a verseny – szervezők által kitűzött – teljes távját szintidőre, vagy a nevezési adatait, nem a valóságnak megfelelően adja meg!

A versenyen értékmegőrzést nem vállalunk!

A versenyen való részvételkor a versenyzők tudomásul veszik, hogy a róluk készült képeket a szervezők szabadon felhasználhatják reklám tevékenységeikhez, kiadványaikban.

A nevezéssel a versenyző elfogadja a versenykiírást és versenyszabályzat feltételeit.

Az esemény helyszínén bármilyen kereskedelmi- és reklámtevékenység csak a szervezők előzetes engedélyével, egyeztetett formában és módon végezhető.

Elsősegélynyújtás

A verseny időtartama alatt szakképzett elsősegélynyújtók állnak készenlétben. A résztvevőknek azonban tudomásul kell venniük, hogy a terep jellege, adottságai miatt az elsősegélynyújtó kijutása egy esetleges sérülés helyszínére időigényesebb lehet. Minden résztvevőnek kötelessége kiemelten ügyelni saját, és a többi résztvevő testi épségére és ha szükséges, segítenie az esetleg balesetet szenvedett sporttársának.

Felelősség

Bármely versenyző egészségi állapotából, felkészületlenségéből, hanyagságából, könnyelműségéből származó balesetekért, károkért a rendezők nem tartoznak felelősséggel.

Megosztás