Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2018. július 28. (szo)1.4 / 3 / 6.9 / 13kmTápiógyöreTovábbi infoCímke , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Mondjuk Nektek!!!! ?‍???‍♂️?‍♀️???
Idén ismét....immár VII. alkalommal 2018.07.28-án GULYATERELŐ.....itt az Alföldön, ahol a Tápió úgy kanyarog, mint a Hortobágy! Ahol nincs fa, nincs árnyék, nincs sohasenem hűvös, hiszen eddigi hat versenyen az átlaghőmérséklet 33*C volt! Ahol csend honol, ahol gólyák, gémek, bíbicek, őzek és ha szerencsénk van Magyarország második legnagyobb szürkemarha-gulyája delel és néz Rád bambán, ha épp arra futsz! Ahol a szintkülönbség 1,5 m...ahol csak 75-en, (általában 50 induló) futhatnak, ahol környezetvédelmi területen 8 (nyóc!!!!) hivatalos engedéllyel teszünk meg 2x2 km-ert. Ahol 13 km alatt átfuthatsz két nemzeti parkon. Ahol semmi nem történik, de a 7 és a 13 km nagyon hosszú....?️???️?️. Ahol kevés pénzért (1.200Ft) kapsz rajtcsomagot, befutóra sört (alk/alkmentes), üdítőt, vizet, egy tál forró babgulyást, süteményt, egész napos helyi strandbelépőt, díjazottként sportutalványt, este ingyenes falunapi műsort (BON-BON koncert, stb), svájci tűzoltóautót és ha összejön talán befutóérmet (bevalljuk még ez a rész alakulóban).
És ha csak hiányzik a Hortobágy és a DÉLIBÁB!!!!
Itt megidézzük féltávon! :) :D :P
A versenyközpont a a Falumúzeumban (130 éves épület), fut majd előtted lévő futamban 80 gyerek, dobol Neked a Zenekarunk, szeret Téged és szurkol Neked egy falu és egy Közhasznú Alapítvány, akinek Te és a csapatod is fontos!

Ha eljöttök EXTRA ajánlat!!!!!!!!!!
Ha van BSI Aranykártya 15%-kal csökkentett áron indulhattok!

Szóval várunk benneteket! És kérünk, ha tudtok Ti és a barátaitok "Gyere Györgyére!" programpontként nézzetek be hozzánk!
NE FELEDJÉTEK VII. Gulyaterelő Futás TÁPIÓGYÖRGYE 2018-07-28

Megosztás