Futás motiváció

futás motiváció

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futónaptár a Facebook-on

Futás info

futónaptár
2 nap múlva2018. december 16. (vas)1.3 / 5.1 / 11.3kmGyőrA futóverseny kiírásaTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

2018-ban 23. alkalommal kerül megrendezésre Győrben a hagyományos Karácsonyi Rohanás futóverseny. Az eseményre mindenkit szeretettet vár a Győr-Moson-Sopron Megyei Szabadidősport Szövetség. A pályák végig felfestettek és útirányítással ellátottak. Az 1,3 km-es távon futók a Kálóczy-tér körül teljesítenek 2 kört és befutnak az iskola kapuja előtt található célba. Az 5,1 km-es távon indulók a Belvárosban és Révfaluban kijelölt kört teljesítik, míg a 11,3 km-es távon versenyzők a töltésen haladva Pinnyéden is futnak egy kört és jönnek vissza Révfaluba.

Versenyközpont:
Tulipános Általános Iskola (9026 Győr, Rónay Jácint utca 6.)

Távok:
1,3 km-es gyermekfutás (2 kör a Kálóczy tér körül, végig aszfaltozott úton), 5,1 km-es futás (Győr - Belváros és Révfalu városrészeiben végig aszfaltozott úton), 11,3 km-es futás (Győr – Belváros, Révfalu és Pinnyéd városrészeiben, végig aszfaltozott úton) valamint 5,1 km-es Nordic Walking (a pálya megegyezik az 5,1 km-es futással)

Nevezés:
A nevezés a nevezési díj elutalása után válik véglegessé. Az előnevezetteknek a verseny előtt jelentkezniük kell a nevezési pultnál a rajtszám átvételéhez. A versenyen helyszíni nevezés is lehetséges 2017.12.17-én az 1,3 km-es távon 8:30 – 9:40 között, az 5,1- és a 11,3 km-es távon 8:30 – 10:10 között.

A nevezési díj tartalmazza:

- részvétel a versenyen
- a verseny egyedi befutó érmét (a táv teljesítése után)
- kijelölt útvonalat irányítókkal
- chipes időmérést az 5,1 és a 11,3 km-es távokon
- frissítés a 11,3 km-es táv közben
- a gyermek verseny minden indulója csokit kap a befutáskor
- a verseny végén zsíros kenyér lilahagymával, meleg tea
- orvosi ügyelet a verseny alatt

Útvonal:
A pályák végig felfestettek és útirányítással ellátottak. Az 1,3 km-es távon futók a Kálóczy tér körül teljesítenek 2 kört és befutnak az iskola kapuja előtt található célba. Az 5,1 km-es távon indulók a Belvárosban és Révfaluban kijelölt kört teljesítik, míg a 11,3 km-es távon versenyzők a töltésen haladva Pinnyéden is futnak egy kört és jönnek vissza Révfaluba.

Díjazás:
A kategória első helyezettjei kupát, a második és harmadik helyezettjei érem díjazásban részesülnek. Az abszolút első helyezettek kupa díjazásban részesülnek. A pályacsúcsokért különdíj jár.

Eredményhirdetés:
A gyermek versenyé kb. 11 órakor, a többi versenyé kb. 12 órakor kerül kihirdetésre.

Egyéb:

A 1,3 km-es gyermekfutáson csak 14 év és annál fiatalabb versenyzők indulhatnak. A versenyen mindenki saját felelősségére indul, melyet minden induló a nevezési lapon aláírásával jegyez. A nevezés lemondása esetén a nevezési díj visszautalására nincs lehetőség, de a Megyei Szövetség következő versenyein a nevezés felhasználható. A verseny területén reklám- és kereskedelmi tevékenységet folytatni csak a rendezők engedélyével lehet.

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Megosztás

Időjárás előrejelzés - Győr (HU)

12-14

pén

min.-2°C

max.1°C

felhő88%

pára96%

esőn/a

szél8km/h

12-15

szo

min.-3°C

max.-1°C

felhő88%

pára94%

esőn/a

szél17.7km/h

12-16

vas

min.-6°C

max.-2°C

felhő0%

pára87%

esőn/a

szél5.7km/h