Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2017. január 29. (vas), 09:0050kmBudapestTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Finn kezdeményezésű Nemzetközi Futás az év leghidegebb időszakában. Télen amikor nincsenek versenyek, versenyezzünk egymással.
Fussunk bárhol ahol kedvünk van, szabadban, edzőteremben, .. és küldjük be az eredményeket.
Becsületbeli futás, hisz az 50 km-es távot és az időt Neked kell mérned!
Szereted a kihívásokat?! Fuss az év leghidegebb időszakában, légy résztvevője egy nemzetközi versenynek!

A tervem egyszerű. Reggel 9:00-kor talalkozó egy megbeszélt ponton. Mivel Budapest északi részén, a pesti oldalon lakom, így vélhetően Újpestről indulnánk neki a táv teljesítésének. De, aki részt szeretne venni ezen az eseményen, a "megállókban" csatlakozhat hozzám.
Tehát, a kiindulási ponttól, Budapest legészakibb hídján, a Megyeri hídon áthaladva a budai oldalon folytatódna tovább a futás déli irányban, egészen a Lágymányosi hídig, vagy újabb nevén a Rákóczin. Ott visszatérés a pesti oldalra és északnak haladva, vissza Újpestnek.
Terveim szerint, másfél órát futnék egyhuzamban, majd félóra szünetet tartva folytatnám az utam a "megállóból", de legkésőbb este 8-ig befejezve és az 50 kilométert teljesítve.
A pontos útvonal a fejemben már összeállt, de erről majd később teszek fel térképet, ahogyan a megállókról-csatlakozási pontokról is. Nem a gyorsaság lesz a lényeg, hanem a táv teljesítése.
A megállókat úgy fogom tervezni, hogy lehessen kicsit frissülni, pihenni.

Akinek tetszik az ötlet, nyugodtan terjessze és csatlakozzon! :)

Megosztás