Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2022. május 29. (vas)10 / 21 / 42kmBalatonboglárTovábbi infoCímke , , , , , , ,

A futás részletei

Kedves Barátaink!
2022-ben május 29-én várunk Benneteket hatalmas szeretettel! 🛳⚓️🍷
Előnevezés: 2022. január 1., 18:00-tól, a futniszep.hu vagy a korido.hu honlapján.
A negyedik alkalommal megrendezett eseményen már ötféle távból választhatsz:
🏃‍♀️ 10K
🏃‍♂️ Kedvenc Kereskedőház 21K egyéni
🏃‍♀️ 21K páros
🏃‍♂️ Trigo 42K egyéni
🏃‍♀️ 42K páros
Hol máshol futnád a maratont, ha nem a legsíkabb, ligetes, Balaton-parti pályánkon?!
⚓️🛳🌅 Ezen a versenyen szó szerint révbe érünk, hiszen a kihívást jelentő sportteljesítmény után megérdemelten nyújtózhatunk majd a Balaton két legnagyobb katamaránján, ahol a 2,5 órás úton a naplementét csodálva minden földi jóval ellátnak Benneteket kiemelt partnereink.
🧀🥓🥂 Lakmározhatsz magyar termelők sajtjaiból, sonkáiból, kolbászaiból, de kínálunk még mentes desszertet, salátákat, ropogós friss bagettet, és persze isteni borokat is.
🎶🎙💿 Az pedig, hogy a speakerek és a dj-k az egekbe emelik majd a hangulatot, reméljük, már nem is kérdés senki számára - legalábbis aki volt már ezen a versenyen, azoknak biztosan nem kell elmagyarázni, hogy mekkora világraszóló buli kerekedik itt mindig.
*A dátumot egyelőre csak tervezettnek hirdethetjük meg, hiszen a Bahart még nem hagyhatta jóvá hivatalosan, ugyanakkor ahogyan eddig minden alkalommal, most is mindent megtesznek azért, hogy ezen a dátumon érkezhessünk meg Veletek a Balaton közepére. És hogy miért? Mert azt mondták, hogy sok bulit láttak már pályafutásuk során, de ennyi jó fej futót egy helyen még soha!
*Eseményünk az Ötpróba program pontgyűjtő állomása is egyben! Aki a rendezvényünkön regisztrált Ötpróbázóként vesz részt, a teljesített távtól függően pontokkal gazdagodik - ezeket pedig idővel garantált jutalmakra válthatja be. Fontos, hogy a nevezéskor ne felejtsd el megadni az Ötpróba-azonosítószámodat, csak ebben az esetben tudjuk igazolni a teljesítésedet. Ha még nem vagy Ötpróbázó, de szeretnél azzá válni és már nálunk megkezdenéd a pontgyűjtést, itt tudsz regisztrálni rá: https://otprobaparizsba.hu/

Köszönjük szépen Mindenkinek, aki 2021-ben velünk tartott. ❤️

Megosztás