Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2017. augusztus 19. (szo), 09:3025kmSzombathelyTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Szia Mindenki!
Ördögi tervem formálódik, midőn maratoni távon olyan időszegmensekbe és rejtett dimenziókba kívánok belépni, ahova csak mágiával lehet! A mágiát birtokolni és gyakorolni kell, ezért keresem, kutatom azon nagymesterek segítségét, akik birtokában vannak a tudásnak! ...és mégis mi is ez a rejtett tudás?

Képesség, hogy 2 kilométer bemelegítés után 10 kilométert 4:50-5:10 idővel magabiztosan abszolválni tudj, majd 1 km lassú futás után újra 4:50-5:10-el szakíts további 10 kilométert, majd 2 kilométer levezetéssel megajándékozd a tested. A bemelegítés, levezetés és köztes 1 km 5:40-6:00-ás tempóval történik majd.

Ez a tudás bennem még rejtve van, elő kell csalni! Ehhez keresem a társakat ;-)
Amennyiben kedvet érzel a mágia gyakorlásához és társaságoddal megörvendeztetsz, úgy találkozzunk szombaton 9:30-kor a Csótónál.
A táv adott, a tempó adott, az útirány bármi lehet (csak lehetőleg ne túl szintes legyen és a mítikus szörnyeket kerüljük el). A cél a test hozzászoktatása az 5:00-ás maratoni tempóhoz egyre növekvő távokon. Ez az esemény az egyik első ilyen lépés számomra...ezt minden hétvégén egy hasonló fogja követni, egészen 35 kilométeres távig (ebből 3 lesz).
Mágusok! Van-e köztetek oly bátor, ki a titkos tudást kicsalogatja belőlem? ;-)
Az eseményt megosztani ér! Akit nem érdekel a mágia, de szeretne egy 3:30-as marcsira felkészülni és edzésszisztémájába illeszthető ez a tematika, az is csak profitálhat ebből ;-)
Várom a visszajelzéseket, jelentkezőket!

Közben felmerült az igény, hogy szerveződjön velünk párhuzamosan egy 6:00-ás ezreket futó csoport is! Tehát várjuk szeretettel azokat is, akik úgymond kísérnének minket rövidebb távon, kíméletesebb tempóban ;-)
Gyertek csak, jó buli lesz!

Megosztás