Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2017. augusztus 26. (szo), 09:0030kmSzombathelyTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

VITÉZEK!
Az úr 2017. évének Új Kenyér Havának 19. napján elsajátítottuk a mágia tudományát! Csatát nyertünk, de még nem háborút! Mordor kapuit megnyitották és Barad-dûr éjfekete kapuin orkok tízezrei tódultak ki, hogy fekete pestisként ellepjék imádott Középföldénket!
NEM HAGYHATJUK! Nem tűrhetjük!
Az Új Kenyér Havának 26.napján így újra hadba hívlak Bennetek!
Hobbit és Tünde hírnökök titkos információkat hoznak, a mi feladatunk lenne ezen információt átvenni és gyalogszerrel továbbítani!
A táv 30 km és csakis jól edzett vitézek teljesíthetik a titkos küldetést!
2km bevezetés után 8km 4:50-5:10-es tempó után 1km lélegzetvétel, majd újra 8km erősebb tempó, 1km lazább, további 8km erősebb, majd 2km levezetés! Csak ez áll köztünk és a következő csata megnyerése között!!!
Hát van-e köztetek néhány bátor vitéz, aki utamon elkísér???

Amennyiben nem érdekelne Középfölde sorsa és az ork hordák, viszont futnál egy jót a fent megemlített távon, meghatározott tempóban (laza 5:40-6:00, erős 4:50-5:10), akkor is szívesen látunk, ahogy lassabb tempóban, résztávon, rövidebb etapokon is bárkit, aki csatlakozna hozzánk!

Kérném a visszaigazolásokat átgondolni, mert ha újra csak a két jáki és egy nárai kollega futna végig, akkor a Csótó helyett a Ják és Nárai közötti szinte elhagyatott úton csináljuk meg az edzést ;-)
Megosztani ér és előre is köszi a támogatást! ;-)

Megosztás