Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2017. november 5. (vas), 08:0012 / 25 / 50kmPécsTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Kedves Érdeklődő!
A Onedoor Trail egy több távból álló közösségi futó és gyalogos útvonal. Ami hamarosan megnyítja kapuit a terepfutók számára. Ehhez próbálunk egy kis segitséget nyújtani az esemény során.

A tavaszi Tubes Ultra Trailen felbúzdulva őszre is szeretnénk összehozni egy jó hangulatú vasárnapi futkosást a Mecsekben.
Annyi eltéréssel, hogy most 3 táv közül válaszhattok.

A leghosszabb a Jakab Ultra Trail, ami 50 km, ennek a rajtja reggel 8 órakor lesz,a középső táv a Misina Trail, ami 25 km és 11 órakor lehet elindulni, a legrövidebb a már jól ismert Tubes Trail, ami 12 km hosszú, ezen 13 órakor indul a mezőny.

Regisztrálni az eseményre itt tudtok: https://goo.gl/forms/nLlCLKNmucO5OR8f1
Kérünk Benneteket mínél hamarabb, de legkésőbb október 23 éjfélig tegyétek ezt meg, mert ennek függyvényében gyártjuk le a pólókat és a frissitéseket is ez alapján vásároljuk meg.

Az útvonalaokon szalagozás lesz, valamint minden távon lesznek frissítő állomások, amelyeket köszönünk a Nomád Sport Outdoor Sportbolt-hálózat és Webáruháznak és a Mecsek Maraton Team Sportegyesületnek, valamint Nektek, mert a pólók megvásárlásából befolyt összegeket is erre szánjuk.

Nagyon örülnénk ha minél többen használnátok a Onedoor Trail mobil alkalmazást. Így mi is látnán épp merre vagytok, illetve ez egy igazán jó főpróbája lenne az Onedoor Trail instant túráknak.
Itt minden infót megtaláltók: http://www.onedoortrail.hu/
Az alkalmazást pedig itt éritek el: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.huba9012.mecsekor

Várunk Benneteket november 5-én a Semiramis kávézó előtt.

Megosztás