Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2019. október 20. (vas)nincs adatDombóvárTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

Idén már másodszor, összesen pedig 10.alkalommal csatlakozunk mi is az Országfutás mozgalmához. Nem kell mást tenned, mint regissztrálnod a tervezett távod az orszagfutas.hu oldalon, és a távot közösen lefutjuk ?
Ezen az oldalon igényelhetsz magadnak majd akár oklevelet is, de első alkalommal érmet is, ez viszont saját költséges, 2500 Ft. De az oldalon ott van minden részlet.
Ez a futás az, amikor mindig kicsit hosszabbat fut mindenki, önmagához képest. Tehát arra ösztönzünk minden résztvevőt, hogy ilyen célt tűzzön ki maga elé. Ha csak 100 m-rel többet próbálsz meg, mint amit eddig sikerült, az már nagyon jó.

Október 20-án 9.00 órakor találkozunk és indulunk Dombóváron a Spar parkolótól. Gyerekek, felnőttek egyaránt jöhetnek. Frissítésről mindenki magának gondoskodik. Bicajos kíséretnek nagyon örülünk.
Az útvonal még egyeztetés alatt.
Az eseményen mindenki saját felelősségre vehet részt.
A változás jogát fenntartjuk.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük