Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futás info

futónaptár
vége2020. február 5. (sze)nincs adatSzegedTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

Figyelem! Februártól a regisztráció és a csomagmegőrzés a Városi Sportcsarnokban történik! Egy öltöző, zuhanyzó biztosított számunkra, Innen futunk ki a Ligetbe és térünk vissza.

Még mindig tart az év elejei lendület? Még mindig úgy érzed, hogy idén képes vagy a 100%-ot kihozni magadból? Akkor mi meglovagolnánk ezt a hullámot! Nem hagyjuk, hogy besűrűsödjön a vérünk a hideg téli napokon sem! Ezért futunk bele egy kis tempót, de rövideket! Ahogy már a címből is kiderül, 100 méterekkel fogunk dolgozni. Egy aktív, pihenős, lendületes futásra számíthattok. Ahogy eddig is, most is három csoportban dolgozunk (haladó, középhaladó, kishaladó)!

Az alapigazság pedig: a csapat mindig nagyobb elszántságot, nagyobb motivációt ad és a résztávos futásokon is többet hoz ki belőled! A pálya pedig mindenkié! Hajrá!

Olyan futókat várunk elsősorban az edzéseinkre, akik 5 km-t könnyedén lefutnak egyszerre és hetente 2-3 alkalommal futnak. Természetesen olyan kezdő futókat is nagy szeretettel várunk, akik csapatban szeretnének felzárkózni. Segítjük őket tanácsainkkal, de számukra a kiírt résztávos tematikától független, a klasszikus pályaedzésekhez felzárkóztató futásokat fogunk javasolni, melyet akár a pályán is meg tudnak futni.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük