Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. február 5. (sze)nincs adatSzegedTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

Figyelem! Februártól a regisztráció és a csomagmegőrzés a Városi Sportcsarnokban történik! Egy öltöző, zuhanyzó biztosított számunkra, Innen futunk ki a Ligetbe és térünk vissza.

Még mindig tart az év elejei lendület? Még mindig úgy érzed, hogy idén képes vagy a 100%-ot kihozni magadból? Akkor mi meglovagolnánk ezt a hullámot! Nem hagyjuk, hogy besűrűsödjön a vérünk a hideg téli napokon sem! Ezért futunk bele egy kis tempót, de rövideket! Ahogy már a címből is kiderül, 100 méterekkel fogunk dolgozni. Egy aktív, pihenős, lendületes futásra számíthattok. Ahogy eddig is, most is három csoportban dolgozunk (haladó, középhaladó, kishaladó)!

Az alapigazság pedig: a csapat mindig nagyobb elszántságot, nagyobb motivációt ad és a résztávos futásokon is többet hoz ki belőled! A pálya pedig mindenkié! Hajrá!

Olyan futókat várunk elsősorban az edzéseinkre, akik 5 km-t könnyedén lefutnak egyszerre és hetente 2-3 alkalommal futnak. Természetesen olyan kezdő futókat is nagy szeretettel várunk, akik csapatban szeretnének felzárkózni. Segítjük őket tanácsainkkal, de számukra a kiírt résztávos tematikától független, a klasszikus pályaedzésekhez felzárkóztató futásokat fogunk javasolni, melyet akár a pályán is meg tudnak futni.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük