Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futás info

futónaptár
vége2017. december 10. (vas), 14:003.5kmErzsébetvárosTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Idén is kocogunk.
December 10-én már 14. alkalommal kerül megrendezésre a fürdőruhás Mikulás Kocogás, a város és az ország egyik legvidámabb adománygyűjtő eseménye. Rólunk aztán tényleg elmondható, hogy valóban fedhetetlenek és átláthatóak vagyunk.

Ezúttal is 3,5 kilométernyi kocogást tervezünk, a belváros legszebb részein - jó lesz, vidám lesz, megnevettetjük önmagunkat egymást és az utca emberét is, ráadásul segítséget nyújthatunk vele másoknak.

Nevezési díj: 3000 Ft felnőtt, 2000 Ft gyerek, 5000 Ft család
Gyülekező 12:30-tól, kocogás kezdete 14:00.

A rendezvény bevételéből, így a te nevezéseddel is a SUHANJ! Alapítvány fogyatékos sportolóit támogatja. A SUHANJ! Alapítvány 2010-ben létrehozott non-profit, közhasznú szervezet, mely megosztja a mozgás örömét sérült és fogyatékkal élő társainkkal – futóversenyek, úszóedzések, handbike események formájában, illetve egy különleges, integratív fitness terem üzemeltetésével, ahol fogyatékosok és épek együtt sportolhatnak. Közösséget, célokat, örömöt és erőt adnak azoknak, akiknek egyedül nehéz lendületet venni.

Gyere el te is, kocogj velünk! Legyen rajtad minél kevesebb ruha! Piros fürdőruci előnyben! Ne aggódj, a hideg miatt! Mindössze 30 perc vár rád a szabad ég alatt, és azt is mozgással fogod tölteni - esetleg megspékelve egy-egy útközbeni spontán körtánccal, forralt borozással vagy éppen szaloncukor osztogatással. Az esemény után meg a Széchenyi fürdőben ázva melegítjük fel magunkat.

Kaptunk kb. 3 tucat 50% kedvezményes belépőt a BGYH-től a Széchenyi Gyógyrfürdőbe, regisztrációkor lehet majd kérni.

Regisztrálni: a http://www.mikulaskocogas.hu weblapon.

https://www.facebook.com/suhanjalapitvany/

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük