Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2017. október 8. (vas), 09:006kmSzegedTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

2017-ben is megrendezzük a mára hagyománnyá vált PICK UTCAI Futófesztivált! A 16. alkalommal megrendezésre kerülő fesztiválra várunk időset és fiatalt, sportost vagy csak mozogni vágyót, profit és amatőrt, de akár olyat is, aki idén most először próbálja ki magát rövid vagy hosszútávon! Várjuk családok és egyéni nevezők jelentkezését, hogy több ezren együtt fussunk majd végig Szeged legszebb utcáin a város szívéből, a Dóm térről indulva.

A PICK Utcai Futófesztivál évről évre egyre több mozogni vágyót csal ki minden év őszén a Dóm térre, hogy a család, az egészség, és a mozgás örömének jegyében több ezer talp együtt dobogjon városunk utcáin és legszebb pontjain. A futáson kívül természetesen idén is színes programokkal várjuk a családokat, számos szórakoztató programmal készülünk kicsiknek és nagyoknak, akár szurkolóként, akár résztvevőként látogatnak el Szeged szívébe, a PICK Utcai Futóvesztiválra!

Rendezők:
PICK Szeged Zrt. és a Szegedi Sport és Fürdők Kft.

Távok, rajtidők:
- 6 km, 2 különböző hosszúságú kör 10:00 óra
- családi csapat, 1.5 km 1 kör 10:50 óra
- 3.4 km, 1 kör 11:30 óra

A családi csapat futamban 3 fős csapatok indulnak. Az indulás feltétele: legalább egy szülőnek és egy, a női nemet képviselő családtagnak kell indulnia. A családnak együtt futva kell teljesítenie a távot, a fordítóban és a célegyenesben kézen fogva kell haladniuk. A gyermekkocsival induló szülőknek csak egymás kezét kell fogniuk.

Útvonal: 6 km, családi csapat: Dóm tér - Aradi vértanúk tere - balra Tisza L. krt. - Huszár Mátyás rakpart, fordító - majd ugyanezen az útvonalon vissza. A 6 km-es táv versenyzői egy rövidebb, majd a második körben egy hosszabb egyenest futnak oda-vissza a Rakparton lévő fordítókig.
3.4 km: Dóm tér - Somogyi u. - Kárász u. - Klauzál tér - Széchenyi tér, középső sétány - Horváth M. u. - jobbra, Arany J. u. - balra, Stefánia - jobbra, Tisza L. krt., jobboldali forgalmi sávok – Huszár Mátyás rakpart - Árvízi emlékmű - Tisza L. krt. - jobbra, Aradi vértanúk tere - Rerrich B. tér - Dóm tér.

Nevezés: személyesen a Városi Sportcsarnokban, Szeged, Temesvári körút 33., 2017. október 2-6. között hétfőtől- csütörtökig 09:00-15:00 óráig, valamint pénteken 09:00-12:00 között. Továbbá a verseny napján a Dóm téren lévő versenyközpontban 08:00 órától az aktuális rajtot megelőző negyed óráig. A nevezéskor minden futó a verseny emblémájával ellátott pólót vehet át.

Öltöző: Szegedi Tömörkény István Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola, 6720 Szeged, Tömörkény utca 1.

Díjazás: a 6 km-es táv 1- 3. helyezett női és férfi versenyzői, a Szegedi Tudományegyetem egyéni bajnokságán induló 1 -3. helyezett női és férfi, a családi csapat 1- 3. helyezettjei.

Eredményhirdetés: 12:15 órakor a Dóm előtti színpadon.

Nevezési díj: : október 6-ig 600 Ft, a verseny napján 800 Ft. Iskolai csoportok előnevezése alkalmával tanulónként 500 Ft. A családi futáson indulók személyenként fizetendő nevezési díja megegyezik az egyéni, a nevezés időpontjának megfelelő nevezési díjjal.

Sorsolás: minden induló rajtszáma alapján részt vesz az eredményhirdetést követő sorsoláson, melyen a támogatók ajándékait sorsoljuk ki.

Információ: http://www.szegedsport.hu
e-mail: info@szegedsport.hu

Kiemelt támogatóink:
Market Építő Zrt.
Sport és Fürdő Kft

További támogatóink:
Promission
Repét
Taroplast Kft
CIB
Plazma
ATEV
Victus
M-ProFood
Wipak
Fate Kft
Cortina Szlovákia
Café
Eisberg
Maus /Friss diszkont
SFI Nutrition
Magyarvíz
Chió
Ferbion
Avon / bőrdiagnosztika
Eurest

Megosztás