Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2018. szeptember 30. (vas)0.3 / 0.9 / 1.65 / 2.2 / 3.3 / 10kmTápiószecsőA futóverseny kiírásaTovábbi infoCímke , , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

16. Szecsői Futónap Versenykiírás

A verseny célja:
Az egészséges életmód, a rendszeres sportolás – ezen belül a hosszútávfutásnépszerűsítése, valamint versenyzési lehetőség biztosítása az amatőr és profi futók számára.

Rendező: Tápiómenti Tömegsport Alapítvány

Információ:
Czirják György 06-70-630-59-67
http://www.tapiomenti-tomegsport.hu
info@tapiomenti-tomegsport.hu

Versenyközpont:
Tápiószecső, Kátai út 93.(Honvédségi lakótelep)
GPS: 47.4488416746 19.6247577667
megközelíthető: autóval a 31-es főútról az 50-es km táblánál lévő bekötő útról. vonattal:
Bp. Keleti Pu. –Nagykáta-Szolnok útvonalon. Vasútállomásról 10 perc gyalog.

Versenyszámok szabályai:
10 000 m: A pálya 50%-a bitumen burkolatú utakon vezet, kis részen javított földút. Az útvonal 4x2,5km-es pálya, mely során körönként lehet frissíteni. Minden célba érkező idejét lemérjük.
Az óvodás futásban a szülő kísérheti gyermekét a futam alatt, de hozzá nem érhet, kézfogással
nem segítheti!
Családi futás: Egy szülő kézen fogva futja le a megadott távot a gyermek I. vagy óvodás korú gyermekével. A gyermek 10 év alatti. (2008-ban vagy azután született.)
Párok futása: Házastársak és együtt járók futják le kézen fogva a megadott távot.
Váltó futás: 2 fiú és 2 leány fut 4x300m-t felváltva (leány, fiú) ahol a váltótagok külön a gyermek II. vagy serdülő kategóriában versenyeznek. A vegyes korosztályú csapatok a serdülő kategóriában indulnak.
Sörváltó: 3 fős csapatok (18 év felett) együtt futnak egy 400m-es pályán. Minden kör végén minden csapattagnak meg kell inni 1 pohár (2 dl) sört, és ezután indulhatnak a következő körre. Az a csapat győz, amelyik 12 perc alatt több kört tud teljesíteni. A sörivásban a csapattagoknak be lehet segíteni egymásnak.

Egyéb információk:
1. A futamok kis forgalmú, a közúti forgalomtól részben elzárt utakon vezetnek. Az útvonal 50%-a bitumenborítású, emelkedőktől mentes.
2. Elveszett tárgyakért, felszerelésért, ruhákért a szervező felelősséget nem vállal.
3. A szervező fenntartja a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozza. Az útvonal, a távok hosszának, és a verseny időpontja változtatásának jogát is fenntartja.
4. Ha a verseny valamilyen okból nem kerül megrendezésre, akkor a befizetett nevezési díjat visszautaljuk a befizető részére.

További információk: http://www.tapiomenti-tomegsport.hu

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük