Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van, gyakorlatilag mindent betiltottak, de még nem mindenki vezette át, illetve sok futás alakul át virtuálisra. Ismét nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
több, mint 3 hét múlva2021. március 21. (vas)1 / 5 / 15kmVérteskozmaTovábbi infoCímke , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Futóverseny csodálatos erdei környezetben.
Választható távok: 15 km, 5 km, 1 km
NEVEZÉS:
A nevezés 2021. január 2-án indul. Nevezési link a Facebook oldalunkon lesz elérhető. Rajtszámok a versenyre csak korlátozott számban állnak rendelkezésre.
15 km - Nevezési díj: 6500 Ft
5 km - Nevezési díj: 4500 Ft
1 km-es Örömfutás Nevezési díj: ingyenes
A nevezés a nevezési díj egyidejű befizetésével lehetséges. Amennyiben utalás nem érkezik, nevezése érvénytelen. Helyszíni nevezés NINCS.
A 15 km-es és az 5 km-es távon a versenyzők létszáma limitált, a nevezési létszám betelte után nevezést nem tudunk elfogadni. Az 1 km-es örömfutásra regisztrálni nem kell.
A verseny ideje alatt a futópályán, az erdőben kizárólag rajtszámmal lehet tartózkodni, az erdőgazdaság engedélye értelmében. Fokozottan védett természeti terület.
Részletek a facebook oldalunkon a versenykiírasban.
FRISSÍTÉS: A 15 km-es távon féltávnál szőlőcukor, víz.
DÍJAZÁS: A 15 km-es távon minden résztvevő emblémázott Vérteskozma - Rock ’n Roll pólót, Rock ’n Roll érmet és befutócsomagot kap. Az 5 km-es távon minden részvevő Rock ’n Roll érmet kap. Az érmeket idén a befutoerem.hu biztosítja a versenyre.
Rajtok:
10:30 15 km
10:40 5 km
10:45 1 km
További információ: https://www.facebook.com/verteskozmarocknrollfutas

Megosztás

Időjárás előrejelzés

Több, mint 3 nap múlva lesz a futás. Nézz vissza később...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük