Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2021. máj. 1. (szo)
2021. máj. 9. (vas)
9 napos17kmnincs adatTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

IDÉN ÚJRA LESZ UNIÓS FUTÁS!
Folytatva a korábbi évek hagyományát, 2021-ben ismét lesz Magyarország uniós csatlakozásának évfordulóját ünneplő futóverseny, a helyzethez alkalmazkodva most virtuálisan. A 17 évvel ezelőtti csatlakozásra emlékezve ezúttal 17 kilométeres távot kell teljesíteniük a résztvevőknek – egyénileg vagy kétfős csapatban (a táv tetszőleges arányban osztható két részre). A 17 kilométer kötetlenül, bárhol teljesíthető a megadott időintervallumon belül (2021. május 1. 00:01 és május 9. 14:00 között).
A nevezés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Nevezni a futás hivatalos oldalán tudtok (https://www.17ev17km.hu), ahol minden fontos információt megtaláltok a versenyről. A résztvevői létszámnak nincs felső határa.
A feladat egyszerű: regisztrálj, fuss, rögzítsd a futásod valamilyen applikációval, fotózz, töltsd fel az eredményedet és nyerj! Az első 2000 teljesítő egyedi érmet kap. Az útvonal összeállításánál előny – de nem feltétel –, ha elhaladsz valamilyen európai uniós támogatásból megvalósult fejlesztés mellett (útvonaltippek a honlapon). Ha így teszel, és erről egy képet is feltöltesz a Facebook esemény alá #17év17km hashtaggel, további értékes futóajándékokat nyerhetsz az Európa-napi fesztivál keretében megtartott tombolasorsoláson május 9-én.
Jó felkészülést és futást kívánunk! 🙂
A futás szervezési feladatait az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete és az Európai Parlament Magyarországi Kapcsolattartó Irodája megbízásából a Prime Time Communications látja el.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük