Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2015. december 19. (szo), 08:305 / 10 / 21 / 42kmHajdúszoboszlóTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

2. ADVENTI FUTÓVERSENY, HAJDÚSZOBOSZLÓN
2015.12.19. ÁRPÁD USZODA HAJDÚSZOBOSZLÓ, BÖSZÖRMÉNYI ÚT 35.
NEVEZÉSI LAP:
http://www.nevezes.futonagykovet.hu/2-adventi-futoverseny-nevezesi-lap
NEVEZETTEK LISTÁJA:
http://www.nevezes.futonagykovet.hu/index.php?Itemid=227&option=com_rsform&view=submissions
BŐVEBB INFORMÁCIÓ:
http://www.hajduszoboszlo.futonagykovet.hu/esemenyek/2-adventi-futoverseny-hajduszoboszlo

FUSSUNK ÖSSZE ADVENT ALKALMÁBÓL!

A VERSENY CÉLJA:
Családias hangulatban, elérhető közelségben, kedvező áron, futóversenyen való részvétel lehetőségét biztosítani a hajdúszoboszlói, a Hajdú-Bihar Megyei és környékbeli kezdő és haladó futók számára. Továbbá mozgásra bírni a még nem aktívan sportoló, de sportos élettel ismerkedőket.

A VERSENY LEÍRÁSA:
Ezen az utcai futóversenyen, négyféle távra nevezhetsz. 5 km; 10 km; Félmaraton és Maraton távok közül választhatsz és a kresz betartása mellett, a járdán közlekedve, a saját felelősségedre vehetsz részt. A versenyzőknek biztosítunk rajtszámot, frissítést, befutóérmet, nyerteseknek oklevelet, öltözőt, zuhanyzót, igénybe vehetik az Árpád uszoda szolgáltatásait. Az eredmények és a fotók megtekinthetőek lesznek a weboldalon.

MEGNYITÓ 8:30-KOR!

VERSENYKÖZPONT, GYÜLEKEZŐ, RAJTSZÁM ÁTVÉTEL:
Hajdúszoboszló, Böszörményi út 35., az Árpád uszoda aulájában.

ON-LINE NEVEZÉS:
A nevezési lapot a fenti linkre klikkelve találod meg. A nevezésed akkor érvényes, ha a válaszüzenetben megkapod a visszaigazolást (ezáltal jó e-mail címet adtál meg) a részletes tudnivalókkal, a rajtszámoddal, megerősíted a nevezésed a linken, valamint befizeted a nevezési díjat.
NAGYON FONTOS: Az általunk küldött válasz e-mail-ben, az üzenet alján a linkre klikkelve, meg kell erősítened a nevezésedet! Amennyiben 1-2 percen belül nem kapod meg a visszaigazoló üzenetet, feltehetően rossz e-mail címet adtál meg, vagy az e-mail szolgáltatód levélszemét szűrője blokkolta az üzenetet (nézd meg a levélszemét, spam vagy a promóciós üzenetek mappában is)!
ELLENŐRIZD A NEVEZETTEK LISTÁJÁT: Ha a nevezettek listájában szerepelsz, akkor a nevezésed sikeres volt. Ebben az esetben ne nevezz újra! A nevezés módosítása menüben elküldheted nekünk a jó e-mail címedet, vagy leírhatod, ha nem kaptál visszaigazolást. 48 órán belül kijavítjuk az e-mail címedet, valamint újra kiküldjük neked a visszaigazoló üzenetet. Ha a nevezettek listájában nem látod magad, akkor a nevezésed nem sikerült, így újra kell nevezned.

HELYSZÍNI NEVEZÉS:
Nevezni és fizetni a helyszínen is lehet, de ez minimális pluszköltséggel jár! A helyszínen nevezőknek is ki kell tölteni az On-Line nevezési adatlapot! Amennyiben te töltöd ki a nevezési lapot (akár telefonról), indulás előtt, útközben, vagy a helyszínen, abban az esetben a nevezésed olcsóbb lesz 500 Ft-al. Ha a nevezési lapodat a helyszínen nekünk kell kitölteni, abban az esetben a nevezésed drágább lesz 500 Ft-al! A helyszíni fizetés pluszköltsége 1000 Ft.

KEDVEZMÉNYES NEVEZÉSI HATÁRIDŐ ÉS DÍJAK:
2015.12.18., 17:00 óráig: 5 km és 10 km: 2500 Ft. Félmaraton és Maraton: 3500 Ft /fő
Fizetés módjai: utalással, vagy a bank pénztárában befizetéssel. 2015.12.18. 17:00 óráig a befizetésnek meg kell érkeznie. Ha nem OTP-s számláról fizetsz, kérjük, hogy 2015.12.16. után már ne utalj, inkább a bank pénztárában fizesd be a nevezési díjat. A nevezési díjat lemondás esetén nem áll módunkban visszatéríteni.

HELYSZÍNI NEVEZÉS ÉS FIZETÉS:
A verseny napján (2015.12.19), legkésőbb az adott táv rajtja előtt 1 órával, az on-line nevezési adatlap önálló kitöltésével: 4000 Ft /fő
Nevezési díj a helyszínen fizetve a nevezési lap kitöltése nélkül: 4500 Ft /fő!
NEVEZÉSI HATÁRIDŐ VÉGE:
A verseny napján (2015.12.19), az 5-10 km-es távokra 8:00 órakor, a Félmaratonra és Maratonra 10:00 órakor.

GYÜLEKEZŐK IDŐPONTJAI:
5 km; 10 km Nevezetteknek 8:00 órakor (nevezőknek 07:00 órától);
Félmaraton, Maraton: nevezetteknek 10:00 órakor (nevezőknek 9:00 órától);

RAJTOK ÉS RAJTSZÁM ÁTVÉTELEK IDŐPONTJAI:
5 km; 10 km Rajt: 9:00 órakor (rajtszám átvétel 08:30-ig);
Félmaraton, Maraton Rajt: 11:00 órakor (rajtszám átvétel 10:30-ig);
TECHNIKAI TÁJÉKOZTATÓ A RAJTOK ELŐTT FÉL ÓRÁVAL AZ ÁRPÁD USZODA BEJÁRATA ELŐTT!

RAJT, RAJTSZÁM ELHELYEZÉS ÉS A KÖRÖK MÉRÉSE:
Árpád uszoda bejárata előtt (Hajdúszoboszló, Böszörményi út 35. ), a járdán felállított időmérő sátor mellől indítjuk a versenyzőket és a köröket a sátor alatt átfutva mérjük/számoljuk. Nagyon fontos, hogy a kis időmérő chipet a mellkasod bal oldalára tűzd fel! Ezt a kis chipes rajtszámot a verseny után le kell adnod! Továbbá fontos, hogy a nem chipes, névre szóló nagy rajtszámodat, jó láthatóan helyezd el öv vagy has magasságában. A nagy rajtszámodat megtarthatod és emlékként hazaviheted.
Amennyiben a kis chipes rajtszámod nem a mellkasod bal oldalára teszed, vagy ha a nagy rajtszámodat nem jól látható módon helyezed el, az időeredményedet vagy a köreid számolását nem tudjuk biztosítani így ez a versenyből és az eredményhirdetésből kizárással járhat! A rosszul elhelyezett rajtszámokból adódó kellemetlenségekért felelősséget nem vállalunk!
KÉRJÜK, MIUTÁN BEFUTOTTÁL A CÉLBA, ÁLLJ MEG AZ IDŐMÉRŐ SÁTOR ELHAGYÁSA UTÁN! ÍGY ELLENŐRIZNI TUDJUK A HELYEZÉSEDET ÉS AZ IDŐ EREDMÉNYED! EGYSZERRE TÖBB BEFUTÓ ESETÉN, AZ ÉRKEZÉSI SORRENDBEN EGYMÁS UTÁN KELL MEGÁLLNI! EKKOR KAPOD MEG A BEFUTÓ ÉRMET ÉS ITT KELL LEADNOD A KIS CHIPES RAJTSZÁMODAT!

ÚTVONAL:
Végig a járdán közlekedve, a 2,8 km-es körön a fürdőt körbefutva. Az Árpád uszodától indulva, jobbra a Szent Erzsébet utcán, a Platán étteremnél jobbra a Gábor Áron utcára, az Aqua-Palace előtt elhaladva, tovább egyenesen a Fürdő utca végig, majd a Szent István parkban jobbra az új bicikliúton, végig a József Attila utcán, majd ismét jobbra a Böszörményi út melletti járdán vissza az Árpád Uszodához, áthaladva az időmérő sátor alatt.

EREDMÉNYHIRDETÉS:
Az Árpád uszoda előtt. 5 km-es és 10 km-es távoknak: 12:00 órakor. Maraton és Félmaraton távoknak 17:00 órakor.

DÍJAZÁS:
Az abszolút első három nő és férfi Aqua Palace belépőt kap. Távonként, nemenként, korosztályonként az első 3 helyezetteket oklevéllel díjazzuk. Mindenkinek aki teljesíti a távokat, befutó érmet adunk.

FRISSÍTŐ ÁLLOMÁS, AZ ÁRPÁD USZODA FŐBEJÁRATA ELŐTT
Teát, vizet, colát, édes és sós kekszet, almát, banánt biztosítunk. A versenyzők hozhatnak „batyus” jelleggel házi süteményeket, egyéb finomságokat.

A NEVEZÉSI DÍJ TARTALMAZZA:
Névre szóló rajtszám, chipes időmérés, frissítés, befutó érem. A HUNGAROSPA Zrt. ingyenes belépési lehetőséget biztosít az Árpád Uszodába, ahol a versenyzők igénybe vehetik az uszoda nyújtotta szolgáltatásokat (öltöző, zuhanyzó, 50 méteres, 8 pályás medence, tanmedence, valamint két termálvizes medence és egy termálvizes külső medence használatát).

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK:
Részvételre jogosultak azok, akik a verseny napjáig, az adott táv rajtja előtt legalább 1 órával neveznek, és a nevezési díjuk beérkezik. A nevezési díj befizetésével és a rajtszám átvételével minden versenyző tudomásul veszi, hogy a versenyen saját felelősségére vesz részt. Kijelenti, hogy egészségi állapota jó, és nem tud olyan betegségről, amely részvételét akadályozná. Hozzájárul, hogy a versenyről készült mozgókép - vagy fotóanyagokon szerepelhet, melyek a rendezvényt népszerűsítő internetes és nyomtatott anyagokban ellenszolgáltatás nélkül felhasználásra kerülhetnek.

A jelentkezők adatait harmadik félnek nem adjuk ki, azokat titkosan kezeljük!
A szervezők a programváltozás jogát fenntartják!

KAPCSOLATFELVÉTEL, INFORMÁCIÓ KÉRÉS, A WEBOLDALRÓL ÜZENETKÜLDÉSSEL:
http://www.hajduszoboszlo.futonagykovet.hu/kapcsolat menüben.

VÁRUNK MINDENKIT:
Sári Mariann a BSI Hajdúszoboszlói Futónagykövete és a szervezők nevében!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük