Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2023. május 21. (vas)0.75 / 10.5 / 21kmCsongrádTovábbi infoCímke , , , , , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Sok szeretettel várunk a 2. Fussuk le Félmaratonra! Csongrádra.
2023. május 21-én kerül megrendezésre a Dél-Alföld egyik legszebb városának félmaratonjára,
a Fussuk le! Egyesület szervezésében! 2023-ban már több, mint 600 résztvevőt várunk!
Ez az a félmaraton, amit azért futunk le, mert hiszünk benne, hogy futni öröm és ezt szeretnénk megmutatni a világnak is! A félmaraton különlegessége, hogy futók szervezik futóknak, így biztos lehetsz benne, hogy egy igazán jó élményben lesz részed!
A rajtnak Csongrád gyönyörű városa ad otthont, ami a Tisza partján, a Hármas-Körös torkolata alatt fekszik. Pompás környezetben, professzionális szervezéssel várjuk a futókat! A résztvevők fáradhatatlanságáról fantasztikus DJ-k gondoskodnak majd, az útvonal több pontján is!
A Fussuk le! Félmaratonon nemcsak egyéniben, de párban is van lehetőséged elindulni, ha úgy biztonságosabbnak érzed a megmérettetés teljesítését! Sőt, akár negyed maratonon is részt vehetsz egyéniben! A kicsiknek külön készülünk, egy igazán játékos megmérettetéssel 750 méteres távon, amin 3 éves kortól vehetnek részt a gyerekek.
A Fussuk le! Félmaratont Csongrád városában rendezzük meg, a két körös verseny igazi unikum a nagyalföldi tájon. Az útvonal nemcsak a csodálatos várost, de a Tisza partját is érinti, így igazán mesés környezetben zajlik majd a félmaraton!
Időpont: 2023. május 21.
Távok: Félmaraton 21,1 km (2kör), Negyedmaraton 10,5 km (1 kör), Gyerekfutás: 750m
Rajt helyszín: Csongrád, Kossuth tér

Nevezés:
https://korido.hu/2023FLF_reg

Megosztás