Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2015. december 13. (vas), 09:002.5 - 75kmBudapestTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

2. Polythlon Infopark Ultramaraton

A tavalyi PIPU sikerén felbuzdulva idén is szeretnénk megrendezni a Polythlon Infopark Ultramaratont! Kiváló alkalom ez egy közös évzáró örömfutásra, vagy akár a félmaratoni, maratoni táv kipróbálására baráti környezetben.

Start/Cél: BEAC - Bogdánfy utca 10.

Rajt: 9:00, 2015.12.13.

Táv: ~75km=30 x IP kör (~2.5km), de a táv ne riasszon el senkit: ha ez sok lenne, mindenki vendégünk akár egy körre is! Tökéletes helyszín a félmaratoni (~8.5 kör) vagy a maraton (~17 kör) táv teljesítésére is!

Útvonal: BEAC - Bogdánfy utca - Neumann János utca - Pázmány Péter sétány - Magyar tudósok körútja - Warga László út - Bogdánfy utca - BEAC (vagy fordítva) http://www.gmap-pedometer.com/?r=6479225%5D

Frissítés: Önellátó, persze szívesen fogadjuk a palacsinta, süti és tea adományokat:) De biztosan lesz izotóniás frissítő, banán, szőlőcukor és háztartási keksz.

Öltözés/zuhany/mosdó: BEAC

Részvétel: Ingyenes

Mivel a hosszú futásnál csak a közös hosszú futás jobb, várunk mindenkit szeretettel! Találkozzunk reggel a szertárnál, vagy napközben a körön. Akik idén töltik be a 30. életévüket, azoknak a részvétel erősen ajánlott! :)

Várunk mindenkit szeretettel:
Dani és Kristóf

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük