Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2017. december 3. (vas)4.9 / 9.8 / 19.6kmFelsőtárkányA futóverseny kiírásaTovábbi infoCímke , , , , ,

A futás részletei

A 2. TÁRKÁNYI HEGYIFUTÓ VERSENYSOROZAT KIÍRÁSA

Rendező: Egri Spartacus Tájékozódási Futó Sportegyesület. 3300 Eger, Zellervár út 3.

Helyszín: Felsőtárkány Fő u. 350. Faluház

Tervezett időpontok:
1. forduló - 2017. 12. 03
2. forduló - 2018. 01. 07
3. forduló - 2018. 02. 04

Regisztráció: 9:45-10: 45-ig Rajt: 11 órakor

1 kör: 4900m/140 m szintkülönbséggel

Távok: 1 / 2 / 4 kör

Terep, útvonal:
A terep a Várhegy és Felsőtárkány település közötti lankás erdős területen fekszik. Az útvonal a rajttól kb. 2400 m-en keresztül fokozatosan veszi fel a szintkülönbséget utána kb. 2500 m-en keresztül fokozatosan adja le. Az első 400 m-en aszfaltozott úton halad majd jobbra fordulva, a valamikori kisvasút nyomvonalát követke egy jó minőségű dózerúton - jó pár kanyar után éri el a
legmagasabb ponton a dolomit bánya alsó részét – a bányába nem kell bemenni. Innen tovább a régi kisvasút nyomvonalán ereszkedik, majd balra egy ösvényen 100 m-t haladva eléri a kerékpárutat, ahol jobbra fordulva újabb 100 m-t halad. A kerékpárútról balra egy ösvényen letérünk és enyhén lejtve kb. 500 m után érünk a célba. A több kört futók itt fordulnak rá az újabb körre. Az útelágazásokat jól láthatóan kiszalagozzuk, illetve kordonnal tereljük a futókat a jobb
követhetőséget szem előtt tartva.

Nevezési díj:
1500 Ft/fő/forduló, melyet a jelentkezéskor kell befizetni. Diákoknak és az Egri Spartacus SE tagjainak 800 Ft/fő.

Időmérés:
A SPORTident rendszerrel történik. A verseny tömegrajttal indul, az egy körön indulóknak csak a célban, a több körön versenyzőknek pedig az átfutáskor és a célba érkezéskor kell, a dugókájukkal a kihelyezett SI dobozoknál bélyegezni. Dugóka kiolvasás, eredmények a versenyközpontban. Nevezéskor kérjük megadni – ha van - a SI dugóka számát is!

Nevezési cím és információ:

online: https://docs.google.com/forms/d/1w6M0N0j47Jk6sGdWeCwsaEh6f0vkHPSC-w26w61BfHc/edit

Fekete Zoltán, telefon: +36-70-3170095 e-mail: fekete.zoltan.esp@gmail.com

Díjazás
Fordulónként a kategóriák 1-3 helyezettjei oklevelet kapnak. A sorozat végén a mindhárom fordulót sikeresen teljesített futók egyedileg emblémázott pólót kapnak.

Frissítő
A többkörös kategóriákban indulók részére átfutáskor meleg teát adunk, de lehetőség van egyéni frissítők elhelyezésére is.

Egyebek
Minden befutott versenyző csokoládét, igény szerint meleg teát és/vagy forralt bort kap. A verseny útvonala magántulajdonú erdőket érint. Ügyeljünk a tisztaságra, óvjuk a természetet!

Minden indulónak eredményes versenyzést kíván a RENDEZŐSÉG!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük