Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2019. december 31. (ked)4.6 / 6.7kmBudapest, Farkas-erdőTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

Szeretettel várunk óévbúcsúztató kalandunkra: fussunk egy jót közösen az év utolsó napján!

az eseményt a Közös Sport Egyesület-tel közösen tervezzük, így akár két útvonal közül is lehetőség adódik választani a sportolni vágyóknak! :) (útvonalegyeztetés 9:30 - 9:45 között)

Találkozási pont: Multisport Bázis (Káposztásmegyeren, az Óceánárok úton, az Aktív Szilas Park és a Hóbarátok Síiskola között). Google Maps: https://goo.gl/maps/zbX7wt7jY5iGnoTg6 (Bóbita MagánBölcsödével szemben)

Találkozás: 9:30
Indulás: 9:45
Tempó: Egymást bevárva, laza, kirándulós, beszélgetős, elmélkedős, kalandozós(alkalmazkodva a résztvevőkhöz)...

Útvonal 1 - a terepfutást kedvelőknek:
https://www.plotaroute.com/route/990115
A Farkas-erdőn keresztül a Krokodil-körön haladva közelítünk a Homoktövis-iskolához, majd a Mogyoródi-patak felé vesszük az irányt, aminek a partját végig követjük a Csömöri-patak betorkolásától egészen a Szilas-patakba történő csatlakozásáig.Innentől rövid ideig a Szilas-patak partját követjük, majd a Szilas-patakba torkolló időszakos patakot követve folytatjuk kirándulásunkat vissza a Farkas-erdő felé, amit elérve befejezzük a futás elején megkezdett Krokodil-kört!
Az útvonal csak terv, az időjárás és az aktuális terepviszonyok függvényében, valamint a résztvevők igénye alapján a változhat:)

Útvonal 2:
KSE szilveszeti futás, kevesebb terepen és rövidebb távon:
https://www.plotaroute.com/route/990118
Multisport Bázis - Óceánárok u.(Megyeri útig) - Mikulás kör(a jótékonysági Mikulásfutás útvonala a Mogyoródi patak mentén)- Óceánárok u.-Multisport Bázis

Megosztás