Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
több, mint 30 nap múlva2020. szeptember 5. (szo)nincs adatSzegedTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Idén a negyedik alkalommal kerül megrendezésre a “Két lábon vagy két keréken” megnevezésű jótékonysági rendezvény, melyből befolyt összeg 100%-ából a Szegedi Gyermekklinikának vásárolunk eszközöket. (2019-ben, egy 7 millió Ft-os ultrahanggépet vásároltunk.)
Csatlakozz hozzánk idén is! Fussunk, sétáljunk vagy kerékpározzunk a közös cél érdekében! A rendezvény lebonyolítását és a vele járó teljes költséget én magam vállalom! Két csodálatos orvos segítségével, Dr. Vizi András a “Fuss a Gyermek Sebésztért” kezdeményezés alapítójával, Dr. Kovács Tamással az osztályvezetőjével és a Gyermeksebészettel közösen szervezzük ezt az eseményt!
Csatlakozz az eseményhez! Számítunk rád!❤️

Megosztás

Időjárás előrejelzés

Több, mint 3 nap múlva lesz a futás. Nézz vissza később...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük