Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van, gyakorlatilag mindent betiltottak, de még nem mindenki vezette át, illetve sok futás alakul át virtuálisra. Ismét nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. szeptember 5. (szo)nincs adatSzegedTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Idén a negyedik alkalommal kerül megrendezésre a “Két lábon vagy két keréken” megnevezésű jótékonysági rendezvény, melyből befolyt összeg 100%-ából a Szegedi Gyermekklinikának vásárolunk eszközöket. (2019-ben, egy 7 millió Ft-os ultrahanggépet vásároltunk.)
Csatlakozz hozzánk idén is! Fussunk, sétáljunk vagy kerékpározzunk a közös cél érdekében! A rendezvény lebonyolítását és a vele járó teljes költséget én magam vállalom! Két csodálatos orvos segítségével, Dr. Vizi András a “Fuss a Gyermek Sebésztért” kezdeményezés alapítójával, Dr. Kovács Tamással az osztályvezetőjével és a Gyermeksebészettel közösen szervezzük ezt az eseményt!
Csatlakozz az eseményhez! Számítunk rád!❤️

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük