Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2018. június 2. (szo), 11:1511.6kmMátrafüredTovábbi infoCímke , , , , ,

A futás részletei

Érj fel a csúcsra 2018-ban is! Június 2-án újra felfutunk Magyarország legmagasabb pontjára, hogy futóink elmondhassák magukról, ennél már nincs feljebb! Tarts velünk, és nevezz még idén extra kedvezményes áron!

2018-ben már 21. alkalommal hódítjuk meg Kékestetőt.
A Kékes Csúcsfutás az egyik legszebb és legnehezebb futóversenyünk. A különleges élmény garantált, a kihívás mellett a Mátra pazar környezete a biztosíték arra, hogy felejthetetlen nap vár rád.

Ezúttal is Mátrafüredről rajtolunk majd, a futást pedig (jó esetben) 11,6 km után az 1014 méter magasan fekvő csúcskőnél fogjuk abbahagyni.

2017-ben több mint 2400-an gondolták úgy, hogy átlépve a saját árnyékukat, leküzdve a 671 méteres szintemelkedőt meghódítják Magyarország legmagasabb pontját.

Részletek: http://www.futanet.hu/cikk/21-kekes-csucsfutas
Online nevezés itt: https://nevezes.futanet.hu/index.php?Oldal=login&Almenu=nevezes&Datum=20180602

Kedvcsinálónak tavalyi rövidfilmünk:
https://youtu.be/uQ2yYm1CJ1w

A BSI eseményein 2017-től nem lehet a nevezést más személynek átadni, ha nem tudsz részt venni lehetőséged van a visszalépésre. Az nevezések átadásával/átvételével kapcsolatos posztokat figyelmeztetés nélkül töröljük. A részletekről itt olvashatsz: http://www.futanet.hu/cikk/16098

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük