Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2019. május 12. (vas)8 / 21 / 42 / 75kmGyőrA futóverseny kiírásaTovábbi infoCímke , , , , ,

A futás részletei

2019.05.12 Győr versenykiírás
Versenyszervező

Versenyünk a Sri Chinmoy Alapítvány szervezésében és támogatásban kerül megrendezésre non-profit jelleggel, szponzorok bevonása nélkül.

Versenyszervezőink, Sri Chinmoy filozófiájával összhangban, anyagi juttatás nélkül, de mégis örömtelien végzik munkájukat.

Versenyünk filozófiája

A verseny rendezésnek célja nem az anyagi haszonszerzés, hanem egy a belső békén és kiegyensúlyozottságon alapuló, sportos életmód bemutatása, amely a belső erőnk mozgósításával segít a határaink kitolásában és folyamatos öntúlszárnyalásra ösztönöz.

Versenyszámok

Ultra 75.950 m (18 kör)
Maraton 42.195 m (10 kör)
Félmaraton 21.097 m (5 kör)
Minimaraton 8.439 m (2 kör)
Létszám limit

A versenyre maximum 500 fő nevezését tudjuk befogadni!

Ha a normál nevezési időszak végéig (05.08-ig) beérkezik 500 nevezés, akkor már helyszíni nevezés sem lesz! (Ha nem telik meg addig, akkor lesz helyszínin nevezés, de csak max. 50 fő.)

Kor kategóriák

75 km és Maraton: 18-35 évig, 36-49 évig, 50 év fölött
Félmaraton és Minimaraton: 17 évig, 18-35 évig, 36-49 évig, 50 év fölött
Rajt időpontja: 2019. máj. 12. (vasárnap) 8:00 óra

A rajt és cél helyszíne

Széchenyi István Egyetem, Hegedűs Gyula (központi) Kollégiuma mögött, a játszótérnél. (Püspökerdő)

Pálya: 4219,5 m-es körpálya (szinte végig szilárd, erdei út)

Szintidő:

75 km – 9 óra
Maraton – 6 óra
Félmaraton – 3 óra
Minimaraton – 1,5 óra
Díjazás

Minden távon a kategóriák 1-3. helyezettjeit jutalmazzuk (Serleg és oklevél)

Befutóérem

Minden versenyző, aki szintidőn belül teljesíti a távot, befutóérmet kap! 2019-ben is nívós, festett fémöntvény éremre számíthattok, gyönyörű vastag szalaggal.
Látványterv hamarosan…

Verseny póló

Jó minőségű technikai póló, elől-hátul nyomással és a már megszokott inspiráló idézettel. Verseny pólót ápr.14-ig, a nevezéskor megadott pólóméreteddel tudsz kérni. A póló ára: 1.800 Ft.

Látványterv hamarosan…

Időmérés

Elektronikus időmérés, chipes rendszerrel. Minden ellenőrzőpontnál rögzítésre kerülnek a részidők. A verseny közben is nyilvánosan elérhetők az aktuális részidők az internetes felületen.

Eredményhirdetés

A helyszínen történik, versenyszámonként, a 3. helyezett beérkezését követően 1 órán belül.

Fontos tudnivalók

A rajt/cél állomásnál, valamint a félpályánál felállított asztaloknál folyamatos frissítők (étel, ital) állnak majd rendelkezésre. Lehetőség van egyéni frissítők elhelyezésére is a külön felállított asztalon.
A verseny teljes időtartamában öltözési, fürdési és csomagmegőrzési lehetőség biztosított az Egyetem Kollégiumában.

Nevezés

Nevezni a weboldalunkon található nevezési felületen tudtok. Az adatok kitöltése után a rendszerünk pontosan kiszámolja a nevezési díjat, amit rögtön az OTP (Simplepay) bankkártyás fizetési rendszerén keresztül ki is kell fizetni. (Egy tranzakcióban maximum egy nevezést és egy póló rendelést lehet beadni.)

A sikeres nevezés, fizetés után automata visszaigazoló levelet küldünk és nevezésed is rögtön meg is fog jelenni a weboldalunkon elhelyezett nyilvános nevezési listában.

Nevezés itt:
http://srichinmoymaraton.hu/nevezes-a-sri-chinmoy-maratonra/

Kedvezményes előnevezés: Április 14-ig fogadunk kedvezményes előnevezéseket a weboldalunkon lévő nevezési felületen keresztül.

Normál nevezés: Ápr.15-től Máj.8-ig normál nevezési díj megfizetésével lehet jelentkezni a versenyre a weboldalunkon lévő nevezési felületen keresztül.

Helyszíni nevezés: Max.50 fő nevezését tudjuk befogadni, de azt is csak abban az esetben ha, a normál nevezési időszak végéig (05.08-ig) nem érkezik be mind az 500 db nevezés.

Ha lesz helyszíni nevezés, akkor a verseny előtti napon máj.11-én délután, valamint a verseny napján máj.12-én 6:30 és 7:30 között lesz rá lehetőség. ilyenkor már a magasabb helyszíni nevezés díj fizetendő. (fizetés csak készpénzben)

További információk: https://www.srichinmoymaraton.hu/2019-05-12-gyor-versenykiiras/

Megosztás