Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2016. ápr. 29. (pén), 17:00
2016. ápr. 30. (szo)
2 napos24óSzeghalomTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Mint Szeghalom város futónagykövete 2016. április 29-én 17 órától április 30-án 17 óráig 24 órás futást szeretnék megszervezni. A lényege az, hogy mindig legyen valaki a pályán aki fut (legyen az éjjfélkor, hajnal ötkör vagy éppen délben) és legyen egy fő aki regisztrál.
Minden résztvevő egy emléklapot kap majd az általa teljesített idő megjelölésével.
Helye a sportpálya lenne, aminek "hangulatvilágítását" éjszakára igyekszünk megoldani és a pálya biztosítását is. Na igen, ha többen leszünk éjszakára, mert akár ez is lehet a buli része akkor hamarabb telik majd az idő.
A frissítésről és a kalória pótlásról mi gondoskodunk.
Tehát a mellékelt exceltáblát kérlek nézzétek meg, hogy hol van benne szabad hely és jelezzétek felém a vállalásotokat., vagy ha a rendszer engedi akkor ti magatok is beírhatjátok. Többen is futhattok egy időpontban, de a lényeg most azt lenne, hogy folyamatos legyen a futás. Ezért akár körönként váltva is teljesíthetitek a kihívást.
Azért 10 perces dekádokban adtam meg, mert így annak is esélye van résztvenni ebben a programban aki kevesebbet tud futni.
Hát röviden ennyi. Várunk mindenkit szeretettel.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1xaEUgGAO-kDTLujVW3xNXihzzdrKsIiODw9DD6AM3oM/edit

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük