Futás motiváció

futás motiváció

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futónaptár a Facebook-on

Futás info

futónaptár
vége2017. október 29. (vas), 18:005-9kmSzolnokTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

5-9 km
A halloween ősi kelta hagyományokból kialakult ünnep (boszorkányok, kísértetek és egyéb szellemek ünnepe), amit elsősorban az angolszász országokban tartanak meg október 31.-e éjszakáján, bár mára már az egész világon elterjedt. Éjjel rémisztő jelmezekbe bújnak, kísértet történeteket mesélnek, mulatnak és természetesen töklámpásokat faragnak.Ezen az estén tilos volt útnak indulni, aki mégis erre kényszerült, a töklámpással védte magát az ártó, bajt hozó kísértetektől, tündérektől – akik, mint tudjuk, igen nagy népsűrűségben fordultak elő azokon a tájakon. A tipikus töklámpások tetejét levágják, belsejét kikaparják, felületére jellemzően szörnyszerű arcot faragnak, belsejébe pedig gyertyát vagy lámpát helyeznek.
A halloween vidám bulizós hangulata, napjainkra már itthon is egyre elterjedtebb lett. A felnőttek és a gyermekek nagy előszeretettel öltenek boszorkányos és ijesztő ruhákat, és készítenek tökökből lámpásokat.
A mozgás szeretetén, túl a Halloween ünnep vidámságát, jó hangulatát szeretném a rendezvényen tovább vinni. Szerepet kap a különleges fények játéka, melyet nem érdemes kihagynod! Készítsetek töklámpást, vagy zseblámpát hozzatok magatokkal! Öltözzetek jelmezbe boszorkánynak vagy szellemnek! A vidámság és jelmez kötelező! Gyertek el, fussunk együtt!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük