Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2017. augusztus 13. (vas), 08:005.65 / 11.35 / 20.85kmBékéscsabaTovábbi infoCímke ,

A futás részletei

3. KÍGYÓSI KASTÉLYFUTÁS 2017.08.13. SZABADKÍGYÓS, WENCKHEIM KASTÉLY
MAXIMUM 150 FŐ NEVEZÉSÉT TUDJUK FOGADNI!

BŐVEBB INFO:
http://www.nevezes.futonagykovet.hu/3-kigyosi-kastelyfutas-bovebb-info
NEVEZÉSI LAP:
http://www.nevezes.futonagykovet.hu/3-kigyosi-kastelyfutas-nevezesi-lap
NEVEZETTEK LISTÁJA:
http://www.nevezes.futonagykovet.hu/index.php?Itemid=374&option=com_rsform&view=submissions

AZ ESEMÉNY CÉLJA:
Festői környezetben, a Szabadkígyósi Wenckheim Kastélyparkban, autómentes útvonalon várunk minden futni vágyót! Megmutatjuk, milyen egyedülálló szépségű és értékű a kastélyt körülölelő természetvédelmi terület és a kastély épülete kívül-belül.

KÉRJÜK, HOGY FIGYELMESEN OLVASD EL AZ INFORMÁCIÓKAT ÉS ÉRKEZZ PONTOSAN!
Az információk tudásának hiányosságaiból adódó félreértésekért felelősséget nem vállalunk és a szabályok be nem tartása, a versenyből kizárással járhat! Szemetelni tilos!

SZÁLLÁSRA A KASTÉLYPARKBAN LÉVŐ KORLÁTOZOTT FÉRŐHELYES KOLLÉGIUMBAN LESZ LEHETŐSÉG. 3000 FT /FŐ /ÉJSZAKA, 2-3-4-5 ÁGYAS SZOBÁK, KÖZÖS MOSDÓ ÉS WC HASZNÁLAT. ÉRDEKLŐDNI LEHET NYEMCSOK PÁLNÁL. TELEFONSZÁM: 06703341626

RAJT, CÉL, VERSENYKÖZPONT:
Szabadkígyóson a Wenckheim Kastély mögötti területen
NEVEZÉSI HATÁRIDŐ VÉGE, 2017.08.13. 9:00

HELYSZÍNI NEVEZÉS ÉS HELYSZÍNI FIZETÉS: 8:00 - 9:00
A helyszínen nevezőknek is ki kell tölteni az On-Line nevezési adatlapot! Amennyiben te töltöd ki a nevezési lapot (akár telefonról), indulás előtt, útközben, vagy a helyszínen, abban az esetben a nevezésed olcsóbb lesz 500 Ft-al. Ha a nevezési lapodat a helyszínen nekünk kell kitölteni, abban az esetben a nevezésed drágább lesz 500 Ft-al!

GYÜLEKEZŐ ELŐNEVEZETTEKNEK, ELŐRE FIZETŐKNEK: 8:00 - 9:00
RAJTSZÁM ÁTVÉTEL: 8:00 - 9:30
BEMELEGÍTÉS: 9:50
TECHNIKAI TÁJÉKOZTATÓ: 9:40
RAJT: 10:00

EREDMÉNYHIRDETÉS:
5,65 km: 12:00
11,35 km: 13:00
20,85 km: 14:00

FRISSÍTÉS:
A versenyközpontban a kastély mögötti területen.
Biztosítunk: Vizet, gyümölcsöt, szőlőcukrot, egytálételt

TÁVOK:
5,65 km (3 kör); 11,35 km (6 kör); 20,85 km (11 kör)

ÚTVONAL:
A körpályát a park területén alakítottuk ki, változatos terepen, nagyrészt földút, kisebb emelkedőkkel, lejtőkkel. Egy kisebb szakasz aszfalt úton, illetve köves talajon vezet. A kijelölt utat több helyen keresztezik ösvények. Nyilak segítik a tájékozódást, de a verseny előtt célszerű a pályát bejárni, erre lesz lehetőség.
Egy kör hossza: 1900 m, az első 50 méterrel rövidebb.
A rajtvonal a kastély mögött lesz, a befutó ugyanitt, 50 méterrel hátrébb.

KORCSOPORTOK:
7-14; 15-20; 21-40; 41-60; 61-

DÍJAZÁS:
Távonként, az első három befutót (abszolút elsők), és távonként az első három nőt és férfit (abszolút elsők, saját nemében), oklevéllel, helyezett érmekkel díjazzuk.
Távonként, korosztályonként az első 3 helyezettet (korosztályos elsők) oklevéllel díjazzuk.
Mindenkinek aki teljesíti a távokat, befutó érmet adunk.
Oklevelet mindenki kap aki kéri!

A NEVEZÉSI DÍJ TARTALMAZZA:
Névre szóló rajtszám az előnevezőknek. Helyszíni nevezőknek nem névre szóló rajtszám. Chipes időmérés, frissítés. Befutó érem azoknak akik teljesítik a távokat. Helyezett érem, oklevél a fent nevezetteknek. Mosdó és öltöző használatát. Frissítést (víz, gyümölcs), egytálételt, belépőt a kastélyba. Befutóérem a helyszíni nevezőknek, csak a készlet erejéig!

RAJT, RAJTSZÁM ELHELYEZÉS ÉS A KÖRÖK MÉRÉSE:
KÉRJÜK, MINDENKÉPPEN SZÁMOLD A KÖREIDET!
A Kastély mögötti területről indítjuk a versenyzőket és az időeredményt a célkapu alatt átfutva chipes rendszerrel mérjük. Nagyon fontos, hogy a kis időmérő chipet a mellkasod bal oldalára tűzd fel! Ezt a kis chipes rajtszámot a verseny után le kell adnod! Továbbá fontos, hogy a nem chipes, névre szóló nagy rajtszámodat, jó láthatóan, elöl helyezd el, öv vagy has magasságában. A nagy rajtszámodat megtarthatod és emlékként hazaviheted.
Amennyiben a kis chipes rajtszámod nem a mellkasod bal oldalára teszed, vagy ha a nagy rajtszámodat nem elöl, jól látható módon helyezed el, az időeredményedet nem minden esetben tudjuk biztosítani így ez a versenyből és az eredményhirdetésből kizárással járhat! A rosszul elhelyezett rajtszámokból adódó kellemetlenségekért felelősséget nem vállalunk!
KÉRJÜK, MIUTÁN BEFUTOTTÁL A CÉLBA, ÁLLJ MEG AZ IDŐMÉRŐ CÉLKAPU ÉS A SÁTOR ELHAGYÁSA UTÁN! ÍGY ELLENŐRIZNI TUDJUK A HELYEZÉSEDET ÉS AZ IDŐ EREDMÉNYED! EGYSZERRE TÖBB BEFUTÓ ESETÉN, AZ ÉRKEZÉSI SORRENDBEN EGYMÁS UTÁN KELL MEGÁLLNI!
EKKOR KAPOD MEG A BEFUTÓ ÉRMET IS!

HELYSZÍNI NEVEZÉS ÉS FIZETÉS:
Nevezni és fizetni a helyszínen is lehet, de pluszköltséggel jár! A helyszínen nevezőknek is ki kell tölteni az On-Line nevezési adatlapot! Amennyiben te töltöd ki a nevezési lapot (akár telefonról), indulás előtt, útközben, vagy a helyszínen, abban az esetben a nevezésed olcsóbb lesz 500 Ft-al. Ha a nevezési lapodat a helyszínen nekünk kell kitölteni, abban az esetben a nevezésed drágább lesz 500 Ft-al!

KEDVEZMÉNYES, ELŐNEVEZÉSI DÍJAK, HATÁRIDŐK, INFO:
Fizetés módjai, banki utalással, vagy OTP bank pénztárában személyes befizetéssel.
Nevezéstől számított, 3 munkanapon belül!
A nevezési díjat lemondás esetén sem áll módunkban visszatéríteni!

Minden távra:
1-30 nevező: 2500 Ft/fő
31-60 nevező: 3500 Ft/fő
61-100 nevező: 4000 Ft/fő
101 nevezőtől (2017.08.11. 14:00 óráig): 4500 Ft/fő

2017.08.11. 14:00 óráig a banki befizetésnek meg kell érkeznie!
Ha nem OTP-s számláról fizetsz, kérjük, hogy 2017.08.10-11-én már ne utalj,
inkább egy OTP bank pénztárában, személyesen fizesd be a nevezési díjat.

2017.08.11. 14:00 órától már csak helyszíni fizetés lehetséges!

2017.08.11. 14:00 - 2017.08.13. 8:00 óráig: 4500 Ft/fő, minden távra.

HELYSZÍNI NEVEZÉSI DÍJ:
2017.08.13. 8:00-9:00 óráig, minden távra, a nevezési lap kitöltésével: 5000 Ft/fő
Nevezési lap kitöltése nélkül: 5500.- Ft/fő

500 Ft KEDVEZMÉNYT ADUNK A NEVEZÉSI DÍJBÓL:
Katonáknak, rendőröknek, tűzoltóknak, katasztrófavédőknek, mentősöknek, diákoknak, nyugdíjasoknak.

ON-LINE NEVEZÉS:
A nevezési lapot a fenti linkre klikkelve találod meg. Az On-Line nevezés minden résztvevőnek kötelező!
FIGYELEM: A nevezésed akkor érvényes, ha a nevezés után a válaszüzenetben megkapod a visszaigazolást (ezáltal jó e-mail címet adtál meg) a részletes tudnivalókkal, a rajtszámoddal, megerősíted a nevezésed az üzenetben található linken, valamint befizeted a nevezési díjat.
NAGYON FONTOS: Az általunk küldött automatikus válasz e-mail-ben, az üzenet alján a linkre klikkelve, meg kell erősítened a nevezésedet! Amennyiben 1-2 percen belül nem kapod meg a visszaigazoló üzenetet, feltehetően rossz e-mail címet adtál meg, vagy az e-mail szolgáltatód levélszemét szűrője blokkolta az üzenetet.
HA NEM KAPTÁL VISSZAIGAZOLÓ ÜZENETET NÉZD MEG A LEVÉLSZEMÉT VAGY A SPAM MAPPÁBAN IS!
ELLENŐRIZD A NEVEZETTEK LISTÁJÁT: Ha a nevezettek listájában szerepelsz, akkor a nevezésed sikeresen elküldted. Ebben az esetben ne nevezz újra! A NEVEZÉS MÓDOSÍTÁSA menüben elküldheted nekünk a jó e-mail címedet, vagy leírhatod, hogy nem kaptál visszaigazolást. 48 órán belül kijavítjuk az e-mail címedet, valamint újra kiküldjük neked a visszaigazoló üzenetet. Ha a nevezettek listájában nem látod magad, akkor a nevezésed nem sikerült, így újra kell nevezned.

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK:
Részvételre jogosultak azok, akik a verseny napjáig, a rajt előtt legalább másfél órával neveznek, és a nevezési díjuk beérkezik. A nevezési díj befizetésével és a rajtszám átvételével minden versenyző tudomásul veszi, hogy a versenyen saját felelősségére vesz részt! Kijelenti, hogy egészségi állapota jó, és nem tud olyan betegségről, amely részvételét akadályozná. Hozzájárul, hogy a versenyről készült mozgókép - vagy fotóanyagokon szerepelhet, melyek a rendezvényt népszerűsítő internetes és nyomtatott anyagokban ellenszolgáltatás nélkül felhasználásra kerülhetnek.
A SZERVEZŐK A PROGRAMVÁLTOZÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Megosztás