Futás motiváció

futás motiváció

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futónaptár a Facebook-on

Futás info

futónaptár
vége2019. február 10. (vas)4.9 / 9.8 / 19.6kmFelsőtárkányA futóverseny kiírásaTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

A 3. TÁRKÁNYI HEGYIFUTÓ VERSENYSOROZAT KIÍRÁSA

Rendező
Egri Spartacus Tájékozódási Futó Sportegyesület. 3300 Eger, Zellervár út 3.

Helyszín
Felsőtárkány Fő u. 350. Faluház

Terep, útvonal
A terep a Várhegy és Felsőtárkány település közötti lankás erdős területen fekszik. Az útvonal a rajttól kb. 2400 m-en keresztül fokozatosan veszi fel a szintkülönbséget utána kb. 2500 m-en keresztül fokozatosan adja le. Az első 400 m-en aszfaltozott úton halad majd jobbra fordulva, a valamikori kisvasút nyomvonalát követve egy jó minőségű dózerúton - jó pár kanyar után éri el a
legmagasabb ponton az egykori dolomit bánya alsó részét – a bányába nem kell bemenni. Innen tovább a régi kisvasút nyomvonalán ereszkedik, majd balra egy meredekebb ösvényen 100 m-t haladva eléri a kerékpárutat, ahol jobbra fordulva újabb 100 m-t halad. A kerékpárútról balra egy ösvényen letérünk és enyhén hullámzó szakasz után kb. 500 m után érünk a célba. A több kört futók itt fordulnak rá az újabb körre. Az útelágazásokat jól láthatóan kiszalagozzuk, illetve kordonnal tereljük a futókat a jobb követhetőséget szem előtt tartva. A kijelölt útvonalról letérni tilos!

Nevezési díj
1500 Ft/fő/forduló, melyet a jelentkezéskor kell befizetni. Diákigazolvánnyal, ill. az Egri
Spartacus SE tagjainak 1000 Ft/fő.

Időmérés
A SPORTident rendszerrel történik. A verseny tömegrajttal indul, az egy körön indulóknak csak a célban, a több körön versenyzőknek pedig az átfutáskor és a célba érkezéskor kell, a dugókájukkal a kihelyezett SI dobozoknál bélyegezni. Dugóka kiolvasás, eredmények a versenyközpontban. Nevezéskor kérjük megadni – ha van - az SI dugóka számát is!

Nevezési cím és információ
online: https://goo.gl/forms/xbUvdElaUX2GmHdq1
Fekete Zoltán, telefon: +36-70-3170095 e-mail: fekete.zoltan.esp@gmail.com

Díjazás
Fordulónként a kategóriák 1-3 helyezettjei oklevelet kapnak. A sorozat végén a mindhárom fordulót sikeresen teljesített futók egyedileg emblémázott pólóra jogosultak.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük