Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2022. június 4. (szo)0.4 / 0.8 / 1.6 / 5kmInárcsTovábbi infoCímke , , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Az ingyenes címkével ellátott futásokon van olyan táv, ahol ingyenes / díjmentes a nevezés, de előfordulhat, hogy előzetes regisztrációhoz kötött, és / vagy csak gyerek / családi távokra vonatkozik.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Mi se hittük el, de végre öröm futhatunk újra immár negyedik alkalommal. Ezért várunk benneteket 2022. június 04-én szombaton az „Öröm futóversenyre”, hogy a falunapot egy jó kis reggeli futással indítsuk.
Nagy szeretettel várjuk újra az ovisokat, egyedül vagy anyuval, apuval, tesóval, sőt akár nagyszülőkkel a 400 m távon.
További távok 800 m, 1,6 km és 5 km tanulónak és felnőtteknek, akik szeretik a rövid távokat és 10 km akik inkább a hosszabb távokat szeretik.
Minden befutó emléklapot és emlékkekszet kap, illetve a célban finom inárcsi házi süteménnyel, zsíros kenyérrel, lila hagymával és vízzel várunk benneteket.
Az futáson mindenki rajtszámot kap (kivéve az ovisok), a részvétel ingyenes, de szeretnénk, ha minél többen előre regisztrálnátok, megkönnyítve ezzel a munkánkat és így saját névvel ellátott emléklapot kaptok. Köszönjük, hogy idén az Inárcsi Futrinkákkal futok .
Regisztráció:
Előregisztráció: 2022.06.02. csütörtök 24:00-ig az alábbi linken https://forms.gle/gSTMJQnDwgLHBgGA6 vagy burus8@gmail.com e-mailen de itt kérünk név, születési dátum, lakhely, táv megadását.
Továbbá: 2022.06.03. péntek 16 – 18-ig Sportpályán
2022.06.04. szombat 7:45 – 8:45-ig a Sportpályán

Megosztás