Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van, gyakorlatilag mindent betiltottak, de még nem mindenki vezette át, illetve sok futás alakul át virtuálisra. Ismét nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2018. március 31. (szo), 10:001 / 4 / 8 / 16 / 20 / 27kmBölcskeTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

A Kikelet futás és túra, egy közösségi futás, tehát nem verseny! Nincs időmérés, így azok is bátran elindulhatnak, akik nem szoktak rendszeresen futni, de kipróbálnák magukat.

Nevezési díj nincs, de előzetes regisztráció szükséges!

A start és a cél helyszíne a bölcskei horgásztanya. Az útvonal nagy része földút (helyenként saras részekkel) erdőben, szántóföldön, gyümölcsösök, szőlők mentén, a 16k és afölötti távokon nyomokban aszfaltot is tartalmazhat.

Az indulók egyedi rajtszámot kapnak, illetve mindenkinek lehetősége lesz saját névvel és távval (esetleg idővel) ellátott e-oklevel letöltésére.

Távok: 1 km, 4 km, 8 km, 16 km, 20 km, 27 km. Túrázóknak a javasolt táv 4 km,vagy 8 km.

Frissítés: részben önellátó, azaz a résztvevőknek a folyadékpótlásról saját kulacsból kell gondoskodni, amit a frissítő pontokon után lehet tölteni. Kérünk minden résztvevőt, hogy a közös frissítő pontra hozzon magával egészséges, természetes alapanyagú, adalékmentes falatkákat (pl. pogácsa, banán, alma, szőlőcukor), kb. annyit, amennyit maga is elfogyasztana.

Erősen ajánlott felszerelés: min. 0,5 l kulacs, mobiltelefon feltöltött állapotban. (ezt nem ellenőrizzük, mindenkire belátása szerint rábízzuk)

Fontos! Csak olyan induljon, akinek nincs olyan egészségügyi panasza, amelyre nem javasolt a futás. Ha nem biztos a dolgában kérje ki orvosa véleményét!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük