Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2023. október 8. (vas)0.4 / 2.5 / 7 / 14 / 21kmVeresegyházTovábbi infoCímke , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Idén már negyedik alkalommal kerül megrendezésre Veresegyházon a Veresi Futónap, amely a tavalyihoz hasonlóan az Ötpróba program pontgyűjtő állomása lesz. Az eseményen a korábbiakhoz hasonlóan számos rövidebb és hosszabb versenyszám várja a résztvevőket. Természetesen a kisebbekre idén is gondoltunk, így a 400 méteres minifutam újra a versenyünk része lesz.
TÁVOK:
- mini futam 400 méter gyermekeknek
- 2,5 km
- 7 km (1 kör)
- 14 km (2 kör)
- 21 km (3 kör)
Rajt/cél: Veresegyház, Búcsú tér, Találkozók útja
Időpont: 2023.10.08.
Nevezési időszak: 2023. augusztus 7-től szeptember 30-ig
Azoknak, akik visszatérő futók, nem lesz meglepetés a táv és a helyszín, hiszen idén is Veresegyház egyik legcsodásabb részén fog keresztülmenni az útvonal, megkerülve a tavakat, őszi fák közelségében, természetközelben és mégis közel a városközponthoz. Többnyire sík a terep kisebb szintkülönbséggel, az útvonal jelentős része aszfalt, kisebb része apró, döngölt kavics, ami babakocsinak sem lehet akadály. Bárki - legyen az kicsi vagy nagy, fiatal vagy idős, amatőr vagy profi sportoló, kezdő vagy újrakezdő - megtalálhatja az optimális távot magának. Futhatsz a családoddal, barátaiddal, egyedül vagy akár egy csapat részeként - mindenképpen garantáljuk a jó hangulatot és a maradandó, örömteli pillanatokat.
Várunk mindenkit nagy szeretettel! Reméljük, hogy idén is sokan részt tudtok venni.
„Tegyünk meg még több lépést egészségünk érdekében!”
További információk és nevezés: http://www.veresifutonap.hu
További részletekkel hamarosan jelentkezünk a weboldalunkon, Facebook, illetve Instagram oldalunkon.

Megosztás