Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2017. február 11. (szo), 10:0019kmBudapest, FenyőgyöngyeTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

19 km + 829m szint

„Nem az számít, mekkorát tudsz ütni, hanem hogy milyen keményen állod az ütéseket, miközben csak mész előre”
(Rocky)

Rajt: 10:00 (érkezz időben!!!)
Cél nyitvatartása: 13:30-kor zár. Szintidő nincs, ám a célkaput, versenyközpontot zárási időben bontjuk.
Figyelem! a rendezvény ingyenes!
Nincs szükség előzetes regisztrációra sem!

„Dress code”
szürke melegítő, szürke kapucnis felső, fekete sapka.
(Cipőben nincs külön kitétel.)
Nincs még BALBOA pulcsid? Az eseményre már abban futhatsz!

Parkolás
A Szépvölgyi út felső végén vannak parkolók. Ezeket használjátok. Figyeljétek az önkénteseket, ők mutatják majd melyik parkolóban van hely és melyik telt meg. Tartsátok be a KRESZ előírásait!

Csomagmegőrzést nem vállalunk! A parkolók sem őrizettek, ezért kérünk benneteket, hogy ne hagyjatok értéket az autókban, különösen látható helyen.

Frissítőpontok:
- rajt/cél és Szépjuhászné
- "batyus" rendezés, azaz mindenki hoz magával ezt-azt (üdítő, gyümölcs, keksz stb.).

A Balboa-kör
A Balboa-kör egy 19 km-es 860 méteres szintemelkedésű edzőkör a Budai-hegységben, amely egy népszerű közösségi futássá nőtte ki magát. Kettős célunk változatlan: sportunk, a terepfutás népszerűsítése, illetve a közösségépítés.
A Balboa nem verseny, hanem egy közösségi futás, vagyis itt nem az a lényeg, hogy egyéni csúcsot fussanak a résztvevők, azt viszont kívánatos, hogy a János-hegyi kilátó lépcsőjén a magasba emeljék a futók a karjukat, mint Rocky Balboa, ezáltal minden teljesítő Rockyvá avanzsálódhat.

Útvonal
Fenyőgyöngye feletti nagy rét (jelezzük) – zöld sáv – kék sáv – Határ-nyereg – sárga sáv – Nyéki-hegy – sárga sáv – Hűvösvölgy – sárga sáv – Nagy-Hárs-hegy – sárga sáv – Szépjuhászné – piros sáv – János-hegy(Erzsébet kilátó)=itt Rocky leszel :))) majd vissza ezen az útvonalon a rajthoz.

Útvonal és az útvonal követése
Az útvonalat javasoljuk, hogy ha még nem teljesítetted tanulmányozd előzetesen, nézd meg a térképen. Emellett szalaggal is lesz jelölve, valamint több kereszteződésben önkéntesek segítik a tájékozódást. Figyeld őket! Az út egy oda-vissza “pálya", visszafelé pont ugyanúgy fogsz jönni, könnyebb lesz a tájékozódás is, az emelkedők is, mert lejtőkké válnak. Bizony! :) Így buzdíthatjátok egymást, ha szembe találkoztok. Az útvonalról, ha minden rendben van, kérjük ne térj le, mert akkor nem a Balboa-kört teljesíted.

A RENDEZVÉNY INGYENES! :)
Szeretettel várunk minden (leendő) Rockyt!

Megosztás