Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2017. április 14. (pén), 18:5916 / 34 / 50kmBudapestTovábbi infoCímke ,

A futás részletei

Fél évszázad, ennyi telt el, ez tény. Nem egy nagy dicsőség, így ünneplésre nincs is ok. De a Nagypéntek az emlékezés és a tanulságtétel napja, amikor beszélgethetünk, meghallgathatjuk egymást. Ezt tervezzük most pénteken – április 14-én.
- Akinek kedve van, eljöhet velünk Mózes születésének helyszínére, Sopronba – Civitas Fidelissima. A mozgékonyak szaladhatnak is egy keveset: az évfordulós tiszteletére 50 km-t, vagy 34-et, vagy 16-ot. Kellemes futóidő lesz, várhatóan 15-16 fok, száraz, gyengén szeles, kissé napos. Egyben segítjük a születésnapost, élete első ultratávját teljesíteni. A beszélgetős sebességű próbatételre kísérők és szurkolók segítségét is örömmel fogadjuk. Az aktív program egy-egy finom pizza elfogyasztásával ér véget. (Kérünk, ha erre eljössz, dobj egy e-mailt Ákosnak: akos@ludens.elte.hu, vagy hívd fel: 20/964-77-47!)
- Akinek kedve van, este 19-24 között beszélgethet a világról és önmagunkról – ahogy van, ahogy vagyunk. Akár fogadalmakat is lehet tenni, pl. hogy ezentúl mindig eleget alszom, naponta háromszor, normálisan leülve étkezem, hetente háromszor mozgok legalább egy-egy órát, havonta elolvasok egy könyvet, felére csökkentem a facebookozást… (Most!) Budapesten leszünk, de a helyszín még nem publikus, időben eláruljuk azt is. (Kérünk, ha eljössz, vagy talán eljössz, jelöld be az „Ott leszek” opciót – ha nem tudsz jönni, de lélekben velünk (is) leszel, akkor az „Érdekel” gombot!)

Megosztás