Futás motiváció

futás motiváció

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futónaptár a Facebook-on

Futás info

futónaptár
9 nap múlva2019. június 1. (szo), 12:000.5 / 8 / 16kmNagyvázsonyTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

🏰🤩🏃‍♂️🏰👑🏃‍♂️💃🐴🚴‍♀️🌳Közhírré tétetik:
A 10 mérföldes (16 km) futamsorozatunk 2. állomása :)
Helyszín: Nagyvázsony, Kinizsi vár egy napon a Runner Queen Csajos Futófesztivállal
Versenykiírás:
Futam jellege: történelmi-korhű "statisztákkal" jelmezes segítőkkel ;) a Futóknak nem kell beöltözni, de nagyon örülnénk, ha megtennék páran ;)
Terep futás, a nagyvázsonyi Kinizsi vártól erdőn-mezőn által.
Távok:
* Zúzó: 10 mérföld, azaz 16 km
* Malmozó: 5 mérföld, azaz 8 km
* Pihe: 500 m gyerekkör.
** 11:00 Rajtcsomag osztás
** 13:00 Gyerekverseny 500 m, mindenki befutóérmet kap
** 13:20 Tombolasorsolás sok-sok díjjal
** 13:50 Bemelegítés ;) lovagi torna
** 14:00 Rajtolnak a fő futamok: Zúzó és a Malmozó
A verseny lovas felvezetéssel indul. Természetesen lesz DJ, Speaker, étel-ital, futókuponok és elfoglaltság a kísérőknek ;) Tombola meg korhű élmények kicsiknek-nagyoknak egyaránt.
A kalandfutásunk nem időre megy, DE a két felnőtt távon az első 3 női és férfi befutók díjazva lesznek! Terep révén mindenki megfelelő cipőt húzzon ;) és vigyázzon a bokájára, mert lesz itt minden, ami az útjukba akadhat.... erdőn és mezőn, hegyen völgyön, árkon, sőt még patakon át is futhat az utunk ;)
Ami minden futónak eredendően járó ajándék Nagyvázsony település Önkormányzatától és a Várkapitánytól: 1 db ingyenes belépő a futam napján a Kinizsi várba. A hozzátartozóknak 50%-os kupon igényelhető. Részletes verseny kiírás október elején és az online nevezés is akkor indul, hatalmas kedvezménnyel, ismét világszínvonalú éremmel és szponzori ajándékokkal. Segítők-Statiszták jelentkezését várjuk, akik szívesen közreműködnének egy nem mindennapi kalandfutás lebonyolításában. Jelentkezni "Eszter Rózsás Eszterlánc" privát üzenetben a facen. Szeretettel várunk Mindenkit! Ilyet még nem pipáltatok ;) és még nem is írtuk ki a részleteket ;) Közben programok: íjászkodás, lovaglás, várlátogatás, sétakocsikázás.....A Fullos felnőtt rajtcsomag tartalma kizárólag 2018. október 15-ig regisztráló és október 30-ig befizetőknek: 1 db foszforeszkáló befutóérem, 1 db ingyenes várbelépő (értéke 990,- Ft), 1 db futómez (női, szürke trikó, férfi, fekete póló), a futam bögréje, 1 db izotóniás 0,5 literes sportital, 1 db kulcstartó (pont, mint a befutóérem mása, értéke: 1. 500,- Ft/db) 1 db narancs 🍊(mert ez a futam színe) A felnőtt rajtcsomagra a felnőtt távokon tudtok regisztrálni. Október 15-től nem emelünk díjat DE kivesszük a kulcstartót! Október 30-tól december 31-ig marad a nevezési díj de már nem lesz benne az izotóniás futóiltal és a bögre sem. 2019. január 1-től kivesszük a várbelépőt és a bögre, kulcstartó plusz pénzért kérhető. 🏰🤩🏃‍♂️🏰👑🏃‍♂️💃 🐴🚴‍♀️🌳 A futam induló nevezési díjai: 2018. szeptember 24-től október 15-ig a 5 mérföldön 5. 500,- Ft, a 10 mérföldön 6. 000,- Ft.🍊Gyerekfutamnál érem-bögre-ingyenes várbelépő 2. 700,- Ft december végéig! 🏰🤩🏃‍Hazai futamnál (otthon megfutható opció) kizárólag a futam befutóérme, kulcstartó, futómez október 15-ig, melynek díja 5. 800,- Ft (ajánlott, postai küldeményben). 🏰🤩🏃‍Október 15-től ugyanez kulcstartó nélkül.🏰🤩🏃‍ 🐴🚴‍♀️🌳Így érdemes időben ébredni! Futókuponnal kérhető kedvezményesen egytál étel 800,- Ft/adag, melyet hozzáírunk a nevezési díjhoz. A helyszínen 1. 200,- Ft/adag lesz. Választható: gulyás/betyártarhonya 800,- Ft/adag. 🏰🤩🏃‍♂️🏰👑🏃‍♂️💃🐴🚴‍♀️🌳Mindenki terepben jöjjön! Szeretettel várunk Benneteket ezen a fantasztikus helyszínen! 🏰🤩🏃‍♂️🏰👑🏃‍♂️💃🐴🚴‍♀️🌳

Megosztás

Időjárás előrejelzés

Több, mint 3 nap múlva lesz a futás. Nézz vissza később...