Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2018. november 3. (szo), 14:000.5 / 2.1 / 11.2kmBalatonszentgyörgyTovábbi infoCímke , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Szeretettel várunk Mindenkit egy nagyon kedves helyszínünkön, ahol nem csak az ételek kiválóak, szuper és kedves a Tulajdonos Család, de a terep is ideális, mivel aszfaltos, sík, védett kerékpár útvonalon futhattok :)
Ha még nem futottál Világszínvonalú éremért, most megteheted!
Ez egy különleges, 7 mérföldes futás, ahol fáklyás felvezetésünk lesz :) Nyámándi Piroska BSI Csepeli Futónagykövet és az Élménykülönítmény jótékony sportolója személyében.
Kicsit már alkonyodik, amikor indul a bulifutás és mire beérsz, tuti sötét lesz. Az érem nem akármilyen, mivel egyedi, foszforeszkálós színnel festetjük. Alapban antik bronz, ami két színnel festett, narancs nappal és éjjel világít a szobádban, nap közben tölti magát. :) A pályát foszforeszkáló fényjelzésekkel is jelöljük, hogy el ne tévedjetek, ami szinte kizárt, mert Balatonberényig futtok a biciklis úton, majd frissítés és vissza :) a gyerek- és kocogó táv csak a védett útvonalon zúz az elágazóig, amit szintén jelölünk fényekkel. Az első 250 nevezőnek - kizárólag a helyszínen futó felnőtteknek - a rajtcsomagba aduk egy izotonic drink vérnarancs ízű futóitalt. A gyermek nevezők egy csomag Haribo gumi cukrot kapnak a rajtnál. A kedvezményes nevezési időszak szeptember 15-ig tart. Szeptember 16-tól október 25-ig 500,- Ft-tal emeljük a díjakat. Nem csak helyszíni futamunk lesz, hanem szokásunkhoz híven odahaza is megfutható, bárhol, egyedül vagy csapattal :) Szeretnénk, ha jelmezben futnátok, jelmezben jönnétek, mert akkor igazi a buli. Befutóérmet mindenki kap és nincs külön díjazás, mert csak bulifutam :) Lesz DJ és aki szeretne, tud kedvezményesen enni futókuponnal egytál ételt a Gulya csárdában, vagy vacsizhat is kedvére. Van egy meglepetés érmünk, mivel miénk az éjszaka is, aki szeretne egy csodás Nightrun érmet, mert még nem futott sötétben a Halloween mellé, duplázhat de csak az éremből, futamból nem. A plusz érem regisztrációja 2. 000,- Ft :) Szeretettel várunk Benneteket!

Távok: 7 mérföld (11,2 km) és 2100 m (kocogó) 500 m gyerek

Versenykiírás:

* 14:30 rajtcsomag osztás 15:50-ig

* 15:50 bemelegítés, Nyámándi Piroska BSI csepeli Futónagykövet vezénylésével

* 16:00 Rajtol az összes táv

Frissítés: 5,6 km a fordító ponton víz, szőlőcukor, alma

Megosztás