Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futás info

futónaptár
6 nap múlva2020. február 29. (szo)14kmMezőhegyesTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

ICE STAR RUN - Jégcsillag futás
2020. február 29-én kerül megrendezésre a 8. Jégcsillag Futás. A környező városokban élő futóbarátokra hivatkozva a szervezők új ötlettel álltak elő. Minden futónak saját városából kell átfutni Tótkomlósra, ezáltal aktív résztvevőjévé válhat a rendezvénynek. A lényeg, hogy számos környező városból (Makó, Hódmezővásárhely, Orosháza, Mezőkovácsháza, Mezőhegyes) déltől érkezzenek meg a futók a Rózsa-fürdő elé, ahol befutó oklevéllel, egy tál meleg étellel és fürdőzéssel várnak mindenkit a tótkomlósiak.
A frissítőket és a visszaszállítást magunknak kell biztosítani. A részvételi díj 1.500,- Ft/fő, mely tartalmazza a befutó érmet és oklevelet, egytálételt és a fürdő belépőt. A sportesemény célja, hogy a környékben élő futókat, hosszútávfutók „összeröffenjenek”, ahol megoszthatják az elmúlt év élményeit és az elkövetkezendő év terveit. Biztosak vagyunk benne, hogy mindenki jól fogja magát érezni, februárban a környéken nincs hasonló megmozdulás. Mindenkit nagy szeretettel várunk!!!
A várható indulás (mivel déltől kell érkezni a fürdő elé) az ÁMK elől 10:45-kor. Táv: 14 km. Frissítés egyénileg, futás forgalommal szemben, egyesével az út szélén, a közlekedési szabályok betartásával. LÁTHATÓSÁGI MELLÉNY VAGY JÓL LÁTHATÓ RUHA VISELETE KÖTELEZŐ!!!
Kérem, hogy aki szeretne részt venni az eseményen legkésőbb február 9-ig jelezze szándékát Verók Milánnál (facebook üzenetben vagy e-mailben: verok.milan@gmail.com).

Megosztás

Időjárás előrejelzés

Több, mint 3 nap múlva lesz a futás. Nézz vissza később...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük