Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt a kormány minden rendezvényt általánosan betiltott, így nagy valószínűséggel azok a futások sem lesznek megtartva, ahol nem frissítik az infókat. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), jelezzétek felénk! Köszönjük!

Ha valahol mégis megtartják a futást, akkor magánvélemény, egy ápoló barátjaként: #maradjotthon

Szintén köszi!

Futás info

futónaptár
vége2020. február 29. (szo)14kmMezőhegyesTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

ICE STAR RUN - Jégcsillag futás
2020. február 29-én kerül megrendezésre a 8. Jégcsillag Futás. A környező városokban élő futóbarátokra hivatkozva a szervezők új ötlettel álltak elő. Minden futónak saját városából kell átfutni Tótkomlósra, ezáltal aktív résztvevőjévé válhat a rendezvénynek. A lényeg, hogy számos környező városból (Makó, Hódmezővásárhely, Orosháza, Mezőkovácsháza, Mezőhegyes) déltől érkezzenek meg a futók a Rózsa-fürdő elé, ahol befutó oklevéllel, egy tál meleg étellel és fürdőzéssel várnak mindenkit a tótkomlósiak.
A frissítőket és a visszaszállítást magunknak kell biztosítani. A részvételi díj 1.500,- Ft/fő, mely tartalmazza a befutó érmet és oklevelet, egytálételt és a fürdő belépőt. A sportesemény célja, hogy a környékben élő futókat, hosszútávfutók „összeröffenjenek”, ahol megoszthatják az elmúlt év élményeit és az elkövetkezendő év terveit. Biztosak vagyunk benne, hogy mindenki jól fogja magát érezni, februárban a környéken nincs hasonló megmozdulás. Mindenkit nagy szeretettel várunk!!!
A várható indulás (mivel déltől kell érkezni a fürdő elé) az ÁMK elől 10:45-kor. Táv: 14 km. Frissítés egyénileg, futás forgalommal szemben, egyesével az út szélén, a közlekedési szabályok betartásával. LÁTHATÓSÁGI MELLÉNY VAGY JÓL LÁTHATÓ RUHA VISELETE KÖTELEZŐ!!!
Kérem, hogy aki szeretne részt venni az eseményen legkésőbb február 9-ig jelezze szándékát Verók Milánnál (facebook üzenetben vagy e-mailben: verok.milan@gmail.com).

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük