Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2018. június 9. (szo), 12:000.5 / 5 / 10 / 21kmKőröshegyTovábbi infoCímke , , , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Versenykiírás:
Az M7-es autópálya melletti Kőröshegyet fogjuk megfuttatni veletek! Egy napon két éremért küzdhettek. Nappal a Kőrös Hegyrengető Levendulás futás, késő délután Tanévzáró nyárindító "Bölcsek Köre" 5 K, 10 K és 500 m gyermekfutamok.
Mindenkit szeretettel várunk egy csak Csajos örömfutamra 5 km-es távon, egy 500 méteres Gyermekversenyre 5-12 éves korig két időpontban. Koedukált futamok: 10,5 K, ami nem időmérős és egy komoly FM tarilre, ahol mérünk. A versenyen díjazzuk: minden távon az első 3 befutót, a gyermek és 5 km-es versenyen. A koedukált futamokon pedig az első 3 női és férfi befutókat 10,5 K és FM távon. Túra is lesz a Kőröshegyre a kijelölt túra útvonalon, érkezési sorrendben tetszőlegesen indulhatnak a családok, csapatok. Egyedi tervezésű rajtszámok lesznek! Pólónk a futóknak: ADLER-Piccolio légáteresztő futópóló, fényes felületű, pihekönnyű, fehér színben levendulás nyomattal ;) nagyon tuti :) koedukáltra tervezve! A túrázók is kérhetnek de nekik 100% adler pamut pólóval és természetesen érmes nevezés.
Programterv:
10:00 Rajtcsomag osztás (minden távra folyamatosan)
11:50 Futamnyitó köszöntő
12:00 Gyermekfutamok 1. verseny: Levendulás
12:15 Gyermekfutamok 2. verseny: Bölcsek Köre
12:30 Díjátadó gyermek
12:50 Bemelegítés a csak Csajos futamra
13:00 Csajos örömfutam 5 km-es távon a Levendulásból
13:50 Eredményhírdetés
14:10 TombolahúzáSOK
14:50 Bemelegítés: 10K és FM Kőrös Hegyrengető Levendulás
15:00 FM és 10,5 km-es rajtok
17:30 Eredményhírdetés
17:50 Bemelegítés a Bölcsek Körére
18:00 Bölcsek Köre rajt 5 km és 10 K távokon Koedukált
19:30 Eredményhírdetés és vacsi a Futóknak zsíroskenyér lilahagymával :D aztán bulizunk ;)
A verseny napon levendulaszüret is zajlik, aki várja a Futóját nem unatkozik, mert lesznek programok és étkezési lehetőség is, valamint túrázhatnak a családtagok a Kőröshegyen tetszés szerinti időpontban. Szponzorok jelentkezését várjuk! Díjak és tombola felajánlásokat is! Az érem és a póló is nagyon dekoratív és színvonalas tervek alapján készül, hamarosan az oldalon. Online nevezés 2017. november 20-tól indul.
Ajándékok a Levendula nevezőknek :) a Kőröshegyi Levendula Gazdaság felajánlásával: 300 db levendula zsákocska a 2018-ban első 300 befizető-nevezőnek és 300 db levendula-permetvíz az első 300 rajtcsomag átvevőnek ;) Amik nincsenek: szintidő és létszám limit, mert a Birtok hatalmas és itt valóban a levendulák közt fogtok futni a Kőröshegyi völgyhíd mellett, ami látszik az M7-es autópályáról a hegyoldal :) ;)

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük