Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2017. október 29. (vas), 09:00nincs adatJózsaTovábbi infoCímke , , , , ,

A futás részletei

http://www.futanet.hu/cikk/bhirek17-achilles-2017

Minden futó mumusát, az Achilles-ín fájdalmát megelőzendő a november 2-i Achilles nap alkalmából közös futásra hívunk mindenkit.Futhatsz és gyűjtheted a kilométereket a jeles napot megelőző hétvégétől egészen november 5-ig futónagyköveteinkkel, saját közösségeddel vagy akár egyedül.

Természetesen nem valamiféle varázslattal kívánjuk az Achilles-gondokat megelőzni, csak adott az apropó - meg az előző évek jó példája -, hogy közös futásokat szervezzünk október 28. és november 5. között. Mivel idén a november 4-i, pilisi Intersport Túranap és Terepfutás eseménye is erre az időszakra esik, az ott teljesített futókilométereket is várjuk az október 29-én nyíló regisztrációs felületre.
Röviden, amire hívunk ezekben a napokban:

csatlakozz a futónagykövetek eseményeihez,
szervezz saját eseményt,
vagy fuss egyedül,
a végén pedig add hozzá a közöshöz saját futásodat is,
ha indulsz a november 4-i Intersport Terepfutáson, az erdei kilométereket se feledd feltölteni.
A kilométereiket beküldők között 3 db vendégnevezést sorsolunk ki a 2018. január 18-i 3.Zúzmara Félmaraton és Futófesztivál -ra!

Alább a BSI Futónagykövetei által eddig létrehozott eseményeket láthatod, de bárki szervezhet közösségi futást, s ha elküldi a nyilvános esemény linkjét a lakatos.istvan@futanet.hu címre, beillesztjük a sorba.

Link a kilométergyűjtéshez itt, a felületet október 29-én nyitjuk. Tavaly 1105 futó 12170 kilométert teljesített.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük