Futás motiváció

futás motiváció

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futónaptár a Facebook-on

Futás info

futónaptár
vége2016. december 3. (szo), 10:00nincs adatBudapest, MargitszigetTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

A tavalyihoz hasonlóan idén is gyűjtjük a mikulás csomagokat olyan gyerekek számára, akiknek nem kerülne a csizmájába semmi ezen a napon!

Egy közösségi futásra hívunk titeket a Margitszigetre, ahol átadhatjátok az adományaitok és mi is készülünk számotokra egy kis kedvességgel, hogy ezt megköszönjük! :)

Gyülekező a Margitsziget parkolójában lesz, ahol a cuccaitokat (váltóriuha, táska, miegymás) az autómban tudjátok majd hagyni, amíg futtok. Mindenkit kérek, aki jönni készül az eseményre, hogy nyomjon egy "Ott leszek"-et, hogy tudjuk hányan leszünk! :)
Ezen felül várunk mindenféle tartós élelmiszer felajánlást is, amit olyan családok fognak megkapni, akik Szenteste sem tudnának főtt ételt tenni csemetéik elé az asztalra!

Mi garantáljuk a jó kedvet a Margitszigeten, ti pedig a gyerekek mosolyát, amikor a kezükbe fogják majd a csokikkal teli piros zacskót! <3Amennyiben nem tudsz eljönni az eseményre, de szeretnél adományozni, akkor a gyűjtés eseményénél tudsz találni hozzád közel eső leadási pontot vagy egyeztess velünk üzenetben! :)Az összegyűlt csomagok leendő tulajdonosai nevében is köszönjük a részvételt!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük