Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2016. december 3. (szo), 10:00nincs adatBudapest, MargitszigetTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

A tavalyihoz hasonlóan idén is gyűjtjük a mikulás csomagokat olyan gyerekek számára, akiknek nem kerülne a csizmájába semmi ezen a napon!

Egy közösségi futásra hívunk titeket a Margitszigetre, ahol átadhatjátok az adományaitok és mi is készülünk számotokra egy kis kedvességgel, hogy ezt megköszönjük! :)

Gyülekező a Margitsziget parkolójában lesz, ahol a cuccaitokat (váltóriuha, táska, miegymás) az autómban tudjátok majd hagyni, amíg futtok. Mindenkit kérek, aki jönni készül az eseményre, hogy nyomjon egy "Ott leszek"-et, hogy tudjuk hányan leszünk! :)
Ezen felül várunk mindenféle tartós élelmiszer felajánlást is, amit olyan családok fognak megkapni, akik Szenteste sem tudnának főtt ételt tenni csemetéik elé az asztalra!

Mi garantáljuk a jó kedvet a Margitszigeten, ti pedig a gyerekek mosolyát, amikor a kezükbe fogják majd a csokikkal teli piros zacskót! <3Amennyiben nem tudsz eljönni az eseményre, de szeretnél adományozni, akkor a gyűjtés eseményénél tudsz találni hozzád közel eső leadási pontot vagy egyeztess velünk üzenetben! :)Az összegyűlt csomagok leendő tulajdonosai nevében is köszönjük a részvételt!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük