Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. szeptember 5. (szo)7kmSzarkáspusztaTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Győzd le a saját korlátaidat újra! 💪

Jelentkezz a szeptember 5-én megrendezésre kerülő Adrenaline akadályfutó versenyre! IGEN! LESZ vízi csúszda is a végén!!!

7 km-es pálya, 3 kategória és 28 akadály! 😉

Hogyan tudok nevezni?
Nevezni néhány napon belül a http://www.adrenaline.hu weboldalon keresztül, ahol minden fontos információt megtalálsz a versennyel kapcsolatban. De ha most azonnal be akarod biztosítani a helyedet, akkor küldj e-mailt az info@adrenaline.hu címre!

Milyen akakdályokat kell leküzdeni?
28 akadállyal kell szembe nézned, melyek különböző nehézségi fokúak, de segítünk a felkészülésben és minden héten kaptok edzéstervet, amivel újra formába tudod magadat hozni!

Egyénileg lehet csak indulni vagy csapatban is!
Amatőr és profi indulókat egyarábnt várunk, mindenki talál magának kihívást. Egységben az erő, együtt könnyebb túljutnotok az akadályokon, így 5-10 fős csapatok jelentkezését is várjuk, de a családok se maradjanak otthon! Keressük a környék legfittebb családját is!

Tavaly óriási siker volt a gyerekpálya, így a 6-14 év közötti gyermekek ismét kipróbálhatják milyen egy igazi akadályfutó verseny. Itt az életkornak megfelelően külön csoportokat indítunk, ők a részükre kialakított pályát animátorok felügyelete mellett teljesítik, szülőknek nem áll módjukban a pályán végigkísérni őket

Jelentkezés: augusztus 27 -ig!

https://adrenaline.hu/

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük