Futás motiváció

futás motiváció

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futónaptár a Facebook-on

Futás info

futónaptár
30 nap múlva2019. sze. 21. (szo)
2019. sze. 22. (vas)
2 napos1 / 6kmSzarkáspusztaA futóverseny kiírásaTovábbi infoCímke , , , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

A VERSENY IDŐPONTJA
2019. szeptember 21-22., nevezni első körben csak a 21-ei napra lehet, majd telítettség esetén nyílik meg a 22-ei versenynapra is a regisztrációs lehetőség.

AKADÁLYOK RENDSZERE
28 akadály, amelyek különböző nehézségi fokúak, de több akadály leküzdése komoly fizikai erőfeszítést igényel.

A verseny reggel 9 órakor kezdődik, óránkénti futamokkal. A nevező a regisztráció során tudja kiválasztani, hogy mely kategóriában és melyik futamban szeretne indulni. Érvényes nevezés esetén a versenyző tájékoztatva lesz a saját futamának pontos idejéről, valamint egy regisztrációs kódot kap, mellyel a futam előtt 1 órával a rajtcsomagját átveheti. Fontos, hogy a nevezőknek csak a saját futamuk előtt 1 órával nyílik meg a lehetőségük arra, hogy nevezési csomagjukat átvegyék, korábban nem. Ezzel szeretnénk elkerülni a felesleges sorban állást.

A VERSENY HELYSZÍNE
A verseny 2533 Bajót külterületén, Szarkáspusztán kerül megrendezésre. A terület egy része korábban motorcross pályaként funkcionált.

A VERSENY HELYSZÍNÉNEK MEGKÖZELÍTHETŐSÉGE, PARKOLÁSI LEHETŐSÉG
A helyszín a 10-es főút Nyergesújfalu és Tát közötti szakaszáról közelíthető meg, a HydroGép vállalkozásnál kell lefordulni, majd onnan földúton kell a parkolási lehetőségig kb. 1 km-t megtenni. A parkolás a helyszínen megoldott, melyben segítők fognak közreműködni.

VERSENYTÁV
Kb. 6 km, a gyermek kategóriákban indulóknak 1 km-es pálya lett kialakítva.
A gyermekek kivételével az egyes akadályokat nem, vagy hibásan teljesítőknek büntető feladatot kell majd végrehajtani. A verseny során a helyszínen orvosi ügyeletet biztosítunk.

További információk: https://www.adrenaline.hu/contest.html

Megosztás

Időjárás előrejelzés

Több, mint 3 nap múlva lesz a futás. Nézz vissza később...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük