Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2018. december 8. (szo), 14:000.5 / 5 / 10kmBalatonakaliTovábbi infoCímke , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Akali Adventi vásár és egy koedukált örömfutam: 5 km, 10 km és gyerekkör. Balatonakali adventi vásári forgataga mellett gyerekprogramokkal és a futóknak célba érkezéskor forralt borral, teával és igazán professzionális egyedi tervezésű zamak éremmel. ;) A vásár egész nap tart. A futam helyszínén öltözők, mosdó és melegedési lehetőség. Szuper hangulat és színvonalas helyszín. Online előnevezés május 25-én indul. A település területén és a Balcsi parton futunk, a gyerek körre 4 éves kortól nevezhetőek a Kicsik 500 méteren 11 éves korig. Mindenkit megvendégelünk a célban :) Az érem igazán mókás lesz ;)

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük