Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2016. december 18. (vas), 10:00nincs adatSzegedTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Állatok Karácsonya a Tappancs Állatvédő Alapítvánnyal

A Tappancs Állatvédő Alapítvány vár Téged és családodat, kedvencedet Aranyvasárnap a Dóm téren, a karácsonyi vásár helyszínén!

Változatos programokkal szeretnénk kedveskedni látogatóink számára. Egész nap várjuk a gyermekeket, kedvenceket és gazdijaikat egy közös képre a Mikulással. Totyogó futamunkban a 1,5-3 éves korosztály teljesítheti az 50 méteres pályát saját, húzható vagy tolható játékával egy kis meglepetés ajándékért. Készülünk kutyás bemutatókkal, megismerkedhettek a Tappancs Állatvédő Alapítvány néhány védencével, akiknek akár új otthont is adhattok karácsonyra. Csatlakozzatok kutyás felvonulásunkhoz, mutassuk meg Szegednek, milyen sokan vagyunk mi állatbarátok!

A nap folyamán tombola szelvények megvásárlásával támogathatjátok a Tappancs Állatvédő Alapítványt. A tombola nyereményeket a nap végén, 18:30 órától sorsoljuk.

Az ünnepek közeledtével rajzpályázatot hirdetünk minden korosztály számára „Karácsony kedvencünkkel” címmel. A rajzokat 2016. november 7-től november 30-ig várjuk a nevezes@progrun.hu email címre, ezt követően töltjük fel őket oldalunkra, közösségi értékelésre. Szakmai szempontból a rajzverseny fővédnöke, Macskássy Izolda festőművész értékeli majd a képeket. Az eredményhirdetésre december 18-án, rendezvényünkön kerül sor. A pályázatkiírást megtaláljátok itt: http://progrun.hu/events/allatok-karacsonya-2016/rajzverseny

A rendezvényen minden program ingyenes!

10:30-tól Totyogó futam

12:00-tól Kutyás bemutatók

14:30-tól Rajzverseny eredményhirdetés

16:30-tól Hestia Tűztánc Show

17:30-tól Kutyás felvonulás

18:30-tól Tombola

Egész nap:

Közös fotózás a Mikulással

Örökbefogadás

Részletes információ itt:
http://progrun.hu/events/allatok-karacsonya-2016

Megosztás