Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2019. december 18. (sze)nincs adatBudapest, Margit-szigetTovábbi infoCímke , , , , ,

A futás részletei

Csatoljuk fel angyal szárnyainkat az év utolsó edzésén! Fussunk azokért a gyerekekért, akik az ünnepi fények kigyulladásakor is ugyan nem kilométerekkel, de valamilyen súlyos betegséggel küzdenek. A Mosoly Alapítvány munkatársai a zene, a játék, a mese erejével azért dolgoznak, hogy a gyerekek a nehéz körülmények között, a rideg kórházi világban is gyerekek lehessenek.

Karácsony előtt ez az utolsó edzésünk lesz, ami egyben évzáró is. Mivel egész évben angyali módon teljesítettétek a nehezebbnél nehezebb edzéseket, szeretnénk, ha az év utolsó edzése egy igazi szárnyalásról szólna. De most az angyalszárnyainkkal támogassuk a Mosoly Alapítvány hiánypótló munkáját.

Sok-sok olyan kisgyerek él, akiknek súlyos betegség miatt felnőtteket is próbára tevő betegséggel kell megküzdeniük. Bátornak és erősnek kell lenniük, miközben szeretnének gyerekek maradni. Gyűjtsünk a Mosoly Alapítvány számára, hogy ezek a gyerekek is képesek legyenek gyerekként felszabadultan nevetni, játszani, mosolyogni.

Képletes karácsonyfa gyanánt pedig fussunk együtt a csodálatos belvárosban és zárjuk a futást egy fotózással és egy közös forralt borozással.

Az edzés hozzájárulása minimum 1000FT amiért cserében egy Angyal szárnyas egyedi fotót kapsz tőlünk emlékbe.A fotót emailen küldjük neked. A befolyt összeget a MOSOLY Alapítvány kapja.

Sok szererettel várunk mindenkit! ?

Réka, Ági, Évi, Peti, Gábor

Megosztás