Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt a kormány minden rendezvényt általánosan betiltott, így nagy valószínűséggel azok a futások sem lesznek megtartva, ahol nem frissítik az infókat. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), jelezzétek felénk! Köszönjük!

Ha valahol mégis megtartják a futást, akkor magánvélemény, egy ápoló barátjaként: #maradjotthon

Szintén köszi!

Futás info

futónaptár
vége2019. december 18. (sze)nincs adatBudapest, Margit-szigetTovábbi infoCímke , , , , ,

A futás részletei

Csatoljuk fel angyal szárnyainkat az év utolsó edzésén! Fussunk azokért a gyerekekért, akik az ünnepi fények kigyulladásakor is ugyan nem kilométerekkel, de valamilyen súlyos betegséggel küzdenek. A Mosoly Alapítvány munkatársai a zene, a játék, a mese erejével azért dolgoznak, hogy a gyerekek a nehéz körülmények között, a rideg kórházi világban is gyerekek lehessenek.

Karácsony előtt ez az utolsó edzésünk lesz, ami egyben évzáró is. Mivel egész évben angyali módon teljesítettétek a nehezebbnél nehezebb edzéseket, szeretnénk, ha az év utolsó edzése egy igazi szárnyalásról szólna. De most az angyalszárnyainkkal támogassuk a Mosoly Alapítvány hiánypótló munkáját.

Sok-sok olyan kisgyerek él, akiknek súlyos betegség miatt felnőtteket is próbára tevő betegséggel kell megküzdeniük. Bátornak és erősnek kell lenniük, miközben szeretnének gyerekek maradni. Gyűjtsünk a Mosoly Alapítvány számára, hogy ezek a gyerekek is képesek legyenek gyerekként felszabadultan nevetni, játszani, mosolyogni.

Képletes karácsonyfa gyanánt pedig fussunk együtt a csodálatos belvárosban és zárjuk a futást egy fotózással és egy közös forralt borozással.

Az edzés hozzájárulása minimum 1000FT amiért cserében egy Angyal szárnyas egyedi fotót kapsz tőlünk emlékbe.A fotót emailen küldjük neked. A befolyt összeget a MOSOLY Alapítvány kapja.

Sok szererettel várunk mindenkit! ?

Réka, Ági, Évi, Peti, Gábor

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük