Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2018. május 3. (csü), 10:00nincs adatDorogTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Sziasztok Sportbarátok!

Ti is csalódottak vagytok az elmaradt VII. Országfutás miatt, mert úgy érzitek, simán teljesítettétek volna a távot? Szeretnétek továbbra is egy jót kocogni-mozogni közösen?

JÓ HÍRÜNK VAN! 2018. áprilisa a FUTÁS HÓNAPJA Dorogon!

A Dorogi Sport és a Dorogi Futókör Sportegyesület változatos programokat kínál a futni szeretőknek. Hogy milyen rendezvényekkel várunk benneteket?

Április 1-jén Húsvéti nyuszitojás-kereső futást szervezünk a gyerekek számára. Az Otthon tér szuper zöld parkjában vasárnap reggel szorgos nyuszik igazi csokitojásokat rejtenek el, amit a kicsik közös bemelegítés és vidám hangulatú futás után kereshetnek meg és gyűjthetnek össze. A 9 órakor kezdődő rendezvényre minden aprót és nagyot szeretettel várunk. Ha minden jól megy, nyuszit is simogathattok ?

Mivel elmaradt a VII. Országfutás, ezért a nyereményeket sajnos nem tudtuk átadni a gyerekeknek. Hogy ne maradjanak a nyakunkon az Elevenpark, a Visegrádi Bobpálya, Cyberjump és AquaWorld jegyek, ezért egy szuper kihívást találtunk ki nektek. Az előre meghirdetett időpontokban városi közösségi kocogásokat tartunk, ahol a lelkes óvodai csoportok és iskolai osztályok bepótolhatják a közös mozgást.

Az alábbi szabályokat találtuk ki:

– Egy osztályból/csoportból az osztálylétszám legalább felének és 10 fő szülőnek jelentkeznie kell (több fő lehet, kevesebb nem).
– A táv minden esetben 1,5 km és az adott intézmény elől indul az útvonal.
– Tekintettel arra, hogy a gyerekek 16 óráig iskolában vannak és a szülők többsége is dolgozik, ezért a kocogás kezdési időpontja 17:00.
– A Dorogi Futókör Sportegyesület tagjai várnak benneteket induláskor, akik összeadják és regisztrálják, hány fő jelent meg az osztályból. Ezután jó hangulatú, lassú tempójú kocogás veszi kezdetét.
– A 1,5 km teljesítése után visszatérünk a kiindulási ponthoz, ahol közös fotó készül a csapatról.
– A résztvevő osztályok/csoportok neve ezután egy kalapba kerül és a program végén sorsolás útján dől el, ki tölthet el egy szuper napot ezekben a kalandparkokban.

A jelentkezés továbbra is az osztályfőnököknél történik, az alábbi időpontok közül választhattok majd:

– április 4. szerda 17:00
– április 6. péntek 17:00
– április 10. kedd 17:00
– április 12. csütörtök 17:00
– április 19. csütörtök 17:00
– április 20. péntek 17:00
– április 24. kedd 17:00
– április 26. csütörtök 17:00
– április 27. péntek 17:00

Reméljük találkozunk veletek az alábbi időpontok valamelyikén és kocogunk közösen egy jót!

“Fusd ki velünk a lábadban maradt kilométereket!

Megosztás