Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van, gyakorlatilag mindent betiltottak, de még nem mindenki vezette át, illetve sok futás alakul át virtuálisra. Ismét nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2017. december 4. (hét), 18:307kmSzegedTovábbi infoCímke , , , , ,

A futás részletei

Kedves szegedi futók!

Tudjuk mennyire szeretitek a tiszaparti várost, tudjuk mit jelent nektek a hídkör, tudjuk egyre többen vagytok, ezért nagy örömmel jelentjük be, hogy másodszor is ellátogatunk hozzátok!

December 3-án biztosan sokan rajthoz álltok Szeged egyik legnagyobb futóversenyén, ( A Polar Futónagykövet csapata is részt vesz a versenyen) reméljük mindenki egyéni csúcsot dönt majd, ezért december 4-én hétfőn egy igazi közösségi futásra invitálunk benneteket, hogy együtt éljük át újra az előző napi futás örömét!

Tévhit, hogy a verseny után jópár napig nem szabad futni. Az általános és elfogadott edzéselmélet szerint a regeneráló futás a verseny utáni napon szinte kötelező, segíti kirázni a tejsavat az izmokból és a felgyorsult vérkeringés is serkenti a regenerációt.
Szeretnénk egy igazi verseny utáni 7 km-es, könnyű, beszélgetés tempójú átmozgató edzést levezényelni nektek, ahol a jó hangulatot Polar Futónagyköveteink garantálják. Az edzést @Vizi András és @IRUNmom vezetik de teljes lesz a létszám a Polar Futónagyköveteink részéről! :)

Az esemény végén terv szerint mindenkit megvendégelünk egy forralt borra vagy egy teára a Dóm téri adventi vásárban!

Minden résztvevőnek ajándékkal kedveskedünk.

Útvonal: Belvárosi Tisza rakpartról az Árvízi Emlékműtől a belváros legszebb részeit érintve Dóm térig

Jelentkezés és tesztóra regisztráció:
http://www.polarorak.hu/hir/55/Kzssgi-Futs-SZEGED

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük