Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Ez a futás elmaradt...

Futás info

futónaptár
További infoCímke , , ,

A futás részletei

Az első Alföld Pokla avagy a nagy síkfutás Petőfi nyomában.
Itt emelkedők nélkül is próbára teheted tűrőképességed 13, 24 és 42 kilométeren keresztül. Ha nem a sár akkor a sivatagi hőség fogja tépázni az idegrendszered.
Azért ne ijedjen meg senki! 3 km-enként frissítő várja a kalandorokat, vagyis egyáltalán nem teljesíthetetlen ez a kihívás.
A táj festőien szép, hosszan követi az Országos Kéktúra ide eső útvonalát.
A rendezvény - a jelenleg elérhető eszközök szabta határokon belül - teljesen zöld lesz. Ez azt jelenti, hogy nem csak nem hagyunk magunk után szemetet, de nem is termelünk azt. Csak tartós felhasználhatóságú vagy biológiailag könnyen lebomló anyagból készült eszközöket veszünk igénybe! A megoldás legyen meglepetés, de azt megsúghatjuk, hogy futásod ideje alatt nem kell kompromisszumokat kötnöd a kényelmeddel.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük