Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2015. nov. 13. (pén)
2015. dec. 8. (ked)
nincs adatBudapestTovábbi infoCímke , , , , ,

A futás részletei

Dr. Tamás Gergely (Babo) egy kedves ismerősöm, többszörös maratonista futótársunk, két csodaszép kislány apja, volt mentős, ortopéd sebész katonaorvos, aki most élete legnagyobb csatáját vívja a rák ellen. A diagnózis óta sem hagyta abba a sportot, amikor tudott futott, edzett. Hónapok óta tartó kemoterápia után most végre olyan állapotba került, hogy meg tudják operálni az eddig operálhatatlannak hitt daganatot. A műtétre egy hónap múlva, 2015. december 8-án kerül sor. Arra kérlek, hogy az addig hátralévő időben fuss (vagy sétálj) akárcsak pár kilométert Babóért és ezt rögzítsd ezen az eseményen egy hozzászólásban (esetleg egy kép és pár szó kíséretében) hogy hol és mennyit futottál. Kérlek használd a #Baboertfutok taget. A műtét előtti napon szeretnénk megmutatni neki, hogy hányan szurkolnak a felépüléséért, mert tudom, hogy ez mennyire fontos neki. Kérlek, oszd tovább ezt, hogy minél többen csatlakozhassanak világszerte. Előre is köszönöm!

Dr. Tamás Gergely (Babo) is a dear friend, who is a runner with several marathons behind him. The father of two wonderful girls, he is a former paramedic, a military orthopaedic surgeon and a veteran, who is now waging the biggest battle of his life against a tumour. He hasn’t stopped sports even after his diagnosis; he kept on running and training when he could. After several months of chemotherapy, his condition now finally allows doctors to operate the tumour, which they previously thought was inoperable. The operation is scheduled for 8 December 2015. I ask you to please run (or walk) just a few kilometres/miles for Babo during the time left until then. Please share at this event in a comment (perhaps with a picture and a few words) where and how much you logged. Please use the tag #Run4Babo. We would like to show him how many people have logged runs for his recovery the day before his operation, because I know how much this means to him. Please share this, to allow as many people as possible around the world to join. Thank you in advance.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük