Futás motiváció

futás motiváció

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futónaptár a Facebook-on

Futás info

futónaptár
vége2017. sze. 30. (szo), 19:00
2017. okt. 1. (vas)
2 napos10kmZircTovábbi infoCímke ,

A futás részletei

Versenykiírás az egész napos futófesztivál programra:
12:00 rajtcsomag osztás, csajos gulyás fogyasztás Bagolyvár Figadó Zirc
13:30 Tündérmajor Zirc (Bagolyvártól 2 km-re) rajt helyszín a Nemzeti Vágta előfutama a Bakonyi Vágta helyszínén is (térképet adunk, aki gyalog jött, átvisszük)
13:50 Tündérmajor bemelegítés
14:00 Tündérmajor Csajos futamok Rajtolnak 5 km-es örömfutam, 10 K és FM távon chipes időméréssel a két versenytávon.
16:30 eredményhírdetés
16:45 Tündérmajor TOMBOLA kisebb és nagyobb értékű nyereményekkel

17:00 Tündérmajor belső 500 m-es zárt pályán Kisbaglyos Gyermekfutam (nem verseny csak közkívánatra az éremért)

18:00 Tündérmajor Nightrun esti futam 5 km és 10 K távon (nem mérjük csak a buli kedvéért) nem időre megy, ez már az esti tábortüzes része. Mindenki hozzon fejlámpát!
19:00 Tündérmajor indul a tábortüzes buli közben:
21:00 Tündérmajor 500 m-es zárt pályakörbulifutam-Sprint aki az estire nevezett az futhat ad hoc is :)
Amit adunk 2017. augusztus 25-ig neveztteknek aki mindkét futamunkon fut, arra az egyik étkezést mi álljuk. 2017. augusztus 26-a után nevezőknél már nincs ez az opció. A pólós nevezéseket lezárjuk szeptember 11-én! Innentől már csak érmes-bögrés nevezések vannak. A frissítő pontok: két frissítő lesz a 10 K távon, FM dupláz, ásványvíz és gyümölcspont, szőlőcukorral és sós krékerrel, keksszel, célba érkezéskor 1 db vadiúj márkájú futóvíz 0,5 literes a kezetekbe, amit az érem átadásakor kaptok meg. Érmet minden befutó kap! Lett egy gyermekfutam közkívánatra de csak érmes nevezéseink vannak. A Nightrun érmért futnak a Gyermekek, mivel ez nekik már esti futam 17:00-kor. 4-től 12 éves korig nevezhető, nincs külön díjazása de az első befutó kap egy különdíjat. A szállások beteltek régen de a kempingben lehet sátrat verni és ott aludni, mert minden nevező akár csajos, akár nightrun futamos, 1. 000,- Ft/éjszaka/fő áron alhat kedvezményesen a kempingben, ha hoz sátrat. Bőven van hely, nem kell foglalni a sátrazóknak. Kedvezményesen előrendelhető étel kupon Bagolyvár-babgulyás füstölt csülökkel,csipetkével kedvezményes kupon áron a Futóknak: 600 Ft illetve A'la carte is lehet majd rendelni a kísérőknek 950 Ft áron a csajos menü, az estin Betyár tarhonya 600,- Ft/ adag estére a kedvezményes előrendelés. Ami lesz: mosdó, wc, öltöző használat. A felelősségvállalási nyilatkozatot mindenki hozza magával, aki nem tud nyomtatni, nálunk is lesz ilyen. Az esti futam nem időmérős csak bulifutam, ahogy hírdettük. A nightrun befutóit díjazzuk egy-egy üveg minőségi borral, erre akkora volt az érdeklődés, hogy a helyszínen kell majd feliratkozni a 21:00-ás versenyre, mert utólag sokan akartatok még nevezni. Bögre opcionálisan kérhető, baglyos, igazi nagy reggelizős bögre :)

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük