Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Ez a futás elmaradt...

Futás info

futónaptár
További infoCímke , , ,

A futás részletei

Bakony HotRun Futófesztivál Talpig Sárban & Trail
// online nevezés // 2018. május 19-20.
ELMARAD!!!!!

Kedves Nevezőink! Ezúton is értesítünk Benneteket, hogy a Bakony Hot Run Futófesztiválunk - bármennyire is szerettük volna megtartani - elmarad. Ennek oka: egy másik ugyanilyen profilú versenyt szerveznek tőlünk 50 km-rel távolabb a mi általunk már 3 hónapja kiválasztott napra, ezért nem küldjük a díjbekérőket, mert 500-500 fővel terveztünk naponta de így nem esélyes, hogy összejönne ez a létszám, így mi visszalépünk. Köszönjük a megértést, nagyon sajnáljuk, egy nagy álmunk dőlt dugába :( Aki már befizette a futam díját annak két opciót ajánlunk fel:

1. Visszautaljuk a befizetett nevezési díjat januárban.

2. Érmes befizetőknek: Átírjuk a nevezését bármelyik másik futamunkra és az érmes nevezők "fájdalomdíjként" kapnak tőlünk egy 1. 000,- Ft értékű Red Hot Run kupont, amit beválthatnak plusz egy nevezés alakalmával bármely versenyünkre. Magamnak futamokra is érvényes, hazai futással, érem postázásával.

2. Érmes-pólós befizetők: Átírjuk a nevezését bármelyik másik futamunkra és az érmes-pólós nevezők "fájdalomdíjként" kapnak tőlünk egy névre szóló csak érmes nevezés kupont, amit bármely másik versenyünkre beválthatnak egy nevezés alakalmával. Magamnak futamokra is érvényes, hazai futással, érem postázásával.

Mindenkinek, aki befizette január 15-ig az összeget küldünk e-mailben is értesítést és válasz e-mailt várunk.

Köszönjük a megértést és elnézést kérünk a kellemetlenségért de van mikor az ész-érvek győznek.

Megosztás